Bildirim
Haftanın en iyi iOS oyunları -13-
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence en iyisi call of mini zombies olmalıymış -
haftanın 1. oyunu en güzeliymiş gerçekten 2.sıradaki bence o 2.liği haketmemiş. -
1. oyun berbat -
güzel olmuş teşekkülde tavsiylerinizi hep uyguluyorum :D -
Hiç Bu Kadarını Beklememiştim
Böyle Oyunmu Olur
Eski Oyunları İstiyoruzz -
Call of mini zombies harikaymış yahu hemen indiriyorum Teşekkürler tanıtım için
-
İOS a ilerlemeli oyun çıkması lazım bu. Oyunları oynadıktan sonra insan sıkılıyor ben lords and kings oynuyorum zevk alıyorum ama bı zamandan sonra sikacagini biliyorum hala bı spider man a 3-4 dolar vericeksek neden jail. Atmayalım . -
7 oyun icinden ilk 5 :D -
instollus4 later indir doldu ; ) -
Monopoly çok iyi bence hiç olmazsa 6. sırada olmalıydı :D -
1. oyun berbat. 3.'yü de sevmedim. 2. en güzeli ve en değişiği geldi bana. Da niye iPhone'da zaten tanıttığınız oyunları bir de iPad'te tanıtıyorsunuz tekrar? -
quote:
Orijinalden alıntı: ungood20
instollus4 later indir doldu ; )
İnstalliusda bu oyunu ben bulamadim problem bende mi acaba? 1 dolar vermek istemiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harika oyunlar bee samsung wave 525 için varmı bu oyunlar yani yüklenebilirmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
quote:
Orijinalden alıntı: ungood20
instollus4 later indir doldu ; )
İnstalliusda bu oyunu ben bulamadim problem bende mi acaba? 1 dolar vermek istemiyorum :)
hocam bu oyun eski sayılır.Ben öylesine yazdım.
İsterseniz dh üzerinden haftanın tanıtım videolarının gecmişlerini izleseniz bile bir sürü oyun cıkıyor iyisinden.
Popolarity den girip 3-4 sayfalarda olması lazım aranınca olmuyorsa.Tabi aranınca da ilerki sayfalarda cıkıyo daha fazla sayfa ; ) -
İsterseniz dh üzerinden haftanın tanıtım videolarının gecmişlerini izleseniz bile bir sürü oyun cıkıyor iyisinden. -
call of duty zombies var o çok çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodalayn -- 20 Mayıs 2012; 16:38:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X