Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyunları -28- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
52.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben xperi mini pro sk17i chazimda sorunsuz oynuyorum ama hareketlenmenin yoğun olduğu yerlerdebirazcik kasiyor.ram den kaynaklanıyor galiba. Ozelliklerinde rami 512 mb yazıyordu uygulamardan baktığımda 312 mb görünüyor.boş ram biktarida 145 i geçmiyor sizce bu normalmi
  • GTA 3 ün apk ve sd dosyaları için pm atabilecek olan var mı?
  • acaba xperia activede kasarmi gerci s2 de var ama bu oyun activede daha heyecan vericiolur
  • Guzel olmus
  • Gta'yı 1.yapmayanı dövüyorlar zaten
    Twitter sahipleri Halfbricke jetpack joyride'ı içinhttps://twitter.com/#!/halfbrick sayfadan çıkartmalarını isteyelim.Oyun gerçekten çok güzel.
    Onun dışında sürekli yazıyorum Temple Run Androide yakında geliyor.https://twitter.com/#!/TempleRun Adamlar çalışıyor.
    Sizin de takip ettiğiniz Android oyun yapımcıları varsa alıntılayıp yazın adamları takip edeyim ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: Makyavelist

Haftanın mı (!)

her seferinde eleştirmenin anlamı da yok yani ismini öyle koymuşlar, ister haftalık olsun ister yıllık ne farkeder bikaç oyun tanıtıyorlar işte önemli olan da bu değilmi

not: hd videonun altına yorum yapılamıyor
  • GTA 3 Android Markette telefonuz için uyumlu değil diyor. Telefon Galaxy s 2

İnternetten apk bulalım o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay7272

Gta3 ü android markette bulamadim hep sacma sapan allakasiz wallpaperlar flan cikio :( Yardim ederseniz sevinirim ...

Telefonuna barkod tarayıcı indirerek ekrandaki barkotu tarat buluyor,fakat android markete girdiğin zaman ''bu öge ülkenizde kullanılamıyor'' diyor,oradan sadece oyunun videoso,açıklaması ve resimlerine bakabilirsin.
  • en iyi uygulamalar videosu yayinlamamakta israr ediyorsunuz.tebrikler.
  • en iyi uygulamalar videosu yayinlamamakta israr ediyorsunuz.tebrikler.
  • Gta3 tavsiye ederim cok guzel. Modlari internette mevcut.
  • Kasmasi grafikten kaynakli. Bende de 1ghz islemci var ama powervr 530 var. Kalabalik kisimda hafif kasma oluyor. Pes 2012 kaymak gibi. Real race 2 de akici. Sadece bu gta kasiyo.
  • 1000 lira telefona vereceğime gittim ekran kartı aldım pc me 500e, şimdi bütün oyunlar full ayar full hd full eğlence. cücük kadar ekran baydı beni.
  • 1 4 ve 5 inci oyunlar güzelmiş...
    hele gta3 ü süper yapmışlar...
  • Ah be bircok oyunu acamiyor benim alet
  • Son zamanlarda oynadığım en eğlenceli Android Oyunu, tavsiye ederim :http://www.mobixir.com/2012/01/04/oyun-inceleme-cartoon-wars-gunner/
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay7272

Gta3 ü android markette bulamadim hep sacma sapan allakasiz wallpaperlar flan cikio :( Yardim ederseniz sevinirim ...

Applanette bulabilirsin gayet iyi çalışıyor.
  • gta 3 grafikleri itibariyle gerçekten de çok etkileyici, ancak bu grafikler şu anki telefonların bence çok alt seviyesinde, yani daha da iyisi yapılabilir ve bu nedenle yeni android telefonları çıktıkça bu aletlerin yapabilecekleri gerçekten de mucizevi gibi geliyor.. çok etkileyici.. ayrıca bu durum çoğu konsol üreticilerinin ve tabletcilerin canını iyici yakacak gibi, şu anda dijital kamera üreticilerin canını yaktığı gibi.. 200TL'ye dijital kamera almak bir hayaldi, ancak akıllı telefonların gelişmiş kamera özellikleri ile bu mümkün durumda, aynı durumu konsollarda da görüyorum (psp mesela)
  • Mushroom war ne zmn moralim bozuk olsa oynuyorum cok gulduruyor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

gta 3 grafikleri itibariyle gerçekten de çok etkileyici, ancak bu grafikler şu anki telefonların bence çok alt seviyesinde, yani daha da iyisi yapılabilir ve bu nedenle yeni android telefonları çıktıkça bu aletlerin yapabilecekleri gerçekten de mucizevi gibi geliyor.. çok etkileyici.. ayrıca bu durum çoğu konsol üreticilerinin ve tabletcilerin canını iyici yakacak gibi, şu anda dijital kamera üreticilerin canını yaktığı gibi.. 200TLye dijital kamera almak bir hayaldi, ancak akıllı telefonların gelişmiş kamera özellikleri ile bu mümkün durumda, aynı durumu konsollarda da görüyorum (psp mesela)

Dostum esas şu an ki aletlerin sınırlarının en iyi kullanıldığı oyun belkide GTA 3... Her ne kadar gelişsede sonuçta yer sınırlı ve ARM işlemcilerde çabuk gelişiyor gibi gözüksede firmalar son bir kaç yıldır hatrı sayılır gelişme elde edemediler, pazarlama için frekans hızlarını arttırıp duruyorlar.
    Bakalım neler olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.