Şimdi Ara

HAFTALIK 500tl TAKSİTLE-VADELİ ARABA ALMAK İSTOYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar her zaman olduğu gibi benimde bazı birikimler yapmak istediğimi belirtmek isterim. Bende aylık olarak değilde haftalık ödemeli olarak bir araç almak istiyorum. Malum bazı konularda açılmış okudum aylık vb . şekilde ödemeli olarak araç almak isteyen ve birikim yapmak istiyen arkadaşlar var.Tabi bu kazancımıza göre değişiyo bende şimdi haftalık olarak ödemeli bir araç almak istiyorum. Bu şekilde araba sahibi yapan arkadaş , galeri , araç bayileri varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim .

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

• haftalık ödeme yerine 4 hafta biriktirip aylık ödeseniz 0 araç bile alabilirsiniz aylık 2 bin tlye
  • arkadaşın ilk mesajı
    ayda 2 bin tl sıfır araç alınır?
    Dikkat etmek lazım
  • Tabikide öyle ama kredi çekemiyorum malesef ama ödeme gücüm haftalık olarak çok şükür var. Sîfır araba bayileri aylık kredisiz vadeli araç veriyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rbil

Tabikide öyle ama kredi çekemiyorum malesef ama ödeme gücüm haftalık olarak çok şükür var. Sîfır araba bayileri aylık kredisiz vadeli araç veriyormu ?

toyota nın finans kısmı var

http://turkiye.toyota.com.tr/basvuru/ToyotaFinans.aspx

linki verdim bir bakın isterseniz
  • Toyota finans kendi bünyesinde vade olanağımı tanıyor ? Eğer bu şekilde araba alırsam forumu cvblayan herkese nargile benden :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten dolar alıp satmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.