Şimdi Ara

Haftada kaç konu bitirmeli yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal olarak gireceğim arkadaşlar tabi meslek liseliyim temelden başladım derslere Ygs1 ve Ygs2 beni alakadar ettiği için Matematik ve Fen ağırlıklı çalışmayı tercih ediyorum. Türkçem iyi son denemede 26 net yaptım çalışmadan çalışarak arttırırım. Sizce matematikten haftada kaç konu bitirmeliyim ki ygsye yetişeyim. Fen konularını şuan dershaneden görüyorum yakında onlarada evde başlayacağım.
    Hedefim Türkçe +35 Mat +30 Sosyal +30 Fen +30

• up...
  • Up
  • Onu bunu bilmem kardes en gec araligin sonuna kadar ygs nin bitmesi lazim yoksa gecikirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

Onu bunu bilmem kardes en gec araligin sonuna kadar ygs nin bitmesi lazim yoksa gecikirsin

Bazıları aralığa kadar bitirirsen unutursun sınava kadar diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellolef2

quote:

Onu bunu bilmem kardes en gec araligin sonuna kadar ygs nin bitmesi lazim yoksa gecikirsin

bol bol ygs denemesi çözersen unutmazsın diyelim unuttun unuttuklarını farkedip hemen kısa bir tekrar yaparsın
  • quote:

quote:

Konuyu calis ondan sonra sinava kadar yuzune bakma demiyorum kardes konulari bitir ondan sonra 2-3 gunde bir ygs denemesi coz unutmazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aç bak her dersten kac konu var. Bitircegin tarihe kadar kac hafta varsa konu konu bol o haftalara.

• Aslında mantıklı aralık sonuna kadar kaç konu varsa böleyim sonra aralığa kadar konuları bitirip 2-3 günde bir deneme çözeyim. Hem lys'ye çalışırım
  • dershaneyle git mesleksin zaten temel pek yoktur işledigin knularla ilgili bol soru çöz hazmet onları sonra zaman kalırsa karısık isteidigin derse çalıs derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

dershaneyle git mesleksin zaten temel pek yoktur işledigin knularla ilgili bol soru çöz hazmet onları sonra zaman kalırsa karısık isteidigin derse çalıs derim

Hocam dershanenin anlatımını pek sevmiyorum meslek liseliyiz diye bizden pek bişey ummuyorlar o yüzden üstümüze düşmüyorlar sanırım yani ben öyle hissediyorum. Dershane müdürünün bize tek söylediği şey "Earkadaşlar ilk önce hedefimiz barajı geçmek" adamlar bizi baraja geçmeye hazırlıyor.. Benimse hedefim Mf4 25k. Evde çalışmaktan başka çözümüm yok sanırım verdiğim paraya da acıyorum bi yandan ama kimyayı falan etütle öğrenirim diyorum. Mat1 - Mat2 zaten full kirpi gidiyorum dershaneyi pek umursamıyorum. Fizikci desen takmıyor bizi onu naparım bilmiyorum. Kimyayı etütle hallediyorum, türkçem ise iyi sadece paragraf çözmem gerek. Sosyali de onlarla götürürüm ve son aylarda bi en baştan göz atarım diyorum. Biyolojinin canı cehenneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellolef2 -- 12 Ekim 2013; 18:17:21 >

• quote:

quote:

dershaneyle git mesleksin zaten temel pek yoktur işledigin knularla ilgili bol soru çöz hazmet onları sonra zaman kalırsa karısık isteidigin derse çalıs derim

Hocam dershanenin anlatımını pek sevmiyorum meslek liseliyiz diye bizden pek bişey ummuyorlar o yüzden üstümüze düşmüyorlar sanırım yani ben öyle hissediyorum. Dershane müdürünün bize tek söylediği şey "Earkadaşlar ilk önce hedefimiz barajı geçmek" adamlar bizi baraja geçmeye hazırlıyor.. Benimse hedefim Mf4 25k. Evde çalışmaktan başka çözümüm yok sanırım verdiğim paraya da acıyorum bi yandan ama kimyayı falan etütle öğrenirim diyorum. Mat1 - Mat2 zaten full kirpi gidiyorum dershaneyi pek umursamıyorum. Fizikci desen takmıyor bizi onu naparım bilmiyorum. Kimyayı etütle hallediyorum, türkçem ise iyi sadece paragraf çözmem gerek. Sosyali de onlarla götürürüm ve son aylarda bi en baştan göz atarım diyorum. Biyolojinin canı cehenneme

Dostum bende meslek liseliyim (Adalet ML) ben dersanede normal liselilerin olduğu sınıfa yazıldım sınıf yerleştirme sınavıya en iyi tm grubu sınıfına yerleştim eğer imkanın varsa sende geç normal liselilerin olduğu sınıflara hem fikir alışverişi oluyor hemde rekabet ortamı olduğu için insanı ders çalışmaya itiyor

• quote:

quote:

quote:

Dostum bende meslek liseliyim (Adalet ML) ben dersanede normal liselilerin olduğu sınıfa yazıldım sınıf yerleştirme sınavıya en iyi tm grubu sınıfına yerleştim eğer imkanın varsa sende geç normal liselilerin olduğu sınıflara hem fikir alışverişi oluyor hemde rekabet ortamı olduğu için insanı ders çalışmaya itiyor

Aslında mantıklı davranmışsın dostum belki bende sınıfımı değişir normal sayısal sınıfına geçerim de değerim olur biraz. Yarın arkadaşla konuşayım bir en iyisi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.