Şimdi Ara

Haftada kaç genel deneme çözüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tum konular bittimi tyt ayt

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Evet

• 3

• @gecelerinXXXXyargıcı @Katiller de Ağlar dedikleriniz tyt + ayt mi yoksa sadece tyt mi

• Çok zaman alıyor branş dışında tüm denemeyi çözmek
    3 tane tyt+ayt ise haftanın iyi bir kısmı bu denemelere gidiyordur (kontrol da var)

2 iyi 3 de olabilir
    ama genel olarak 2-3 saat denemeye harcamaktansa bir konu anlatımı-sb çözmeyi tercih ederdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 veya 2 okul dershane yaparsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Yok sadece 3 tane tyt genel

• 1 dershane.
    2 okul yaparsa

• dershane tyt yaparsa 1, ayt yaparsa 1 tyt kendim çözüyorum daha ayt denemesine başlamadım konular eksik olduğu için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seri branş çözmek daha mantıklı geliyor bana. günlük 1 türkçe 2 sos 2 fen 1 mat çözüyorum branş olarak. genel deneme bir yerden sonra aşırı sıkıyor geçen sene son zamanlarda tyt genel denemesi görmekten korkuyordum buda sınavı baya etkiliyor.

• 3 tane genel olacak haftaya sanırım bu hafta başladılar iki kuruma gidiyorum fakat bu hafta kendimi hazır hissetmedim tyt ayt dengesi değişiyor kafalarına göre ama bu 3 denemeden sonra haftada 1 i en az tyt olacak gibi.

limit pazartesileri kendi alt kurumlarının denemesini yapıyor avantaj, limit kurumsal vs.

ekstra gittiğim yer de işler yayın grubu ile yaralarımı sarıyor.

evde hiç genel çözmüyorum 2 saat 15 dakika veya daha fazlasını düşününce ölecek gibi oluyorum branş çözmeye gayret ediyorum fakat bu hafta hiç çözmemişim .d önemli bi mevzu değil nisana kadar haftada 2 genel deneme yeter sb fasikül eritin nisandan sonra bakarsınız.

edit: a0 devamlıklı türkçe. gerçekten kötü bir anlatıcıyım ne yazdığımı ben bile anlamadım o yüzden düzeltemiyorum kb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 18 Şubat 2022; 13:13:29 >
  • 1-2
    fena vakit alıyor gün içinde branş çözmek yemek yerken sosyal denemesi izlemek daha güzel olur

• 7-10 arasi

• anladım hocam ben sizi merak etmeyin  ben haftada 2 tyt 1 ayt'ye çıkarmıştım denemeleri ama konuları biraz daha erken bitirmek adına 1-1'e indirdim.Tyt-ayt mat ayt tarih bitti geometride çemberdeyim edebiyatta milli ve cumhuriyet kaldı onları bitirip baştan bir sb bitirmem gerekiyor keza tarihte de aynı şekil.Tyt fen ve ayt coğrafya'ya nisanda başlamayı düşünüyorum +85 tyt 50-60 tyt yapıyorum.Sizce 1-1 devam mı edeyim yoksa 2-1mi yapayım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.