Şimdi Ara

Haftada 2 Kilo Diyetine Başlıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kişisel Bilgilerim:
    Yaşım:14
    Boyum:1.73
    Kilom:93.7
    1 Kaynamıs Yumurta
    2 Küp Beyaz Peynir
    1 Dilim Kepek Ekmeği

ÖĞLE YEMEĞİM
    5 Adet Köfte
    1 Bardak Ayran
    Yarım Salatalık

AKSAM YEMEGİM
    Anneciğim ne hazırlarsa belirli oranda yiyeceğim.

AKTİVİTEM
    4 Kilometre Tempolu Yürüyüş(Git gel 1km var)

Ayrıca belki çarşıya çıkabilirim evden çarşı 1km falan git gel dolaş desem 3-4 km yapıyor.

Not:2.5 Litre Su İcecegim

İlk gün böyle yapacağım bakalım tahminim haftada en az 2 kilo normalde bu diyetle günde 3-4 gram veririm 7×4=2.8 eder ama arada bir yerim ben sonuçta büyüme çağındayım biraz abur cubur yemek lazım haftada bir veya iki defa çikolata yerim en az 2 kilo en iyi 2.5 kilo veririm diyorum 90'na inince kendime hediye olarak konyalım pizza alacagım
    70 kiloya inince ipad veya notebook alacağım kendime hediye

Son Durum:9 gibi kalktım kahvaltımı yaptım odamı topladım yanıma su aldım masa başında otururken sürekli içmek için sabah 93.8 çıktım 1 gram almışım yarın ki hedefim 93.4 kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.D -- 12 Eylül 2013; 10:04:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yok mu

• Bol bol yeşilçay iç. ha birde elma sirkesi 1 bardak ılık suya 3 yemek kaşığı sabahları yada gece yatmadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

Bol bol yeşilçay iç. ha birde elma sirkesi 1 bardak ılık suya 3 yemek kaşığı sabahları yada gece yatmadan önce.

Tadlarıni sevmiyorum
    Boyle iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

4 kilo verdim şimdiye kadar

Kişisel Bilgilerim:
    1 Kaynamıs Yumurta
    2 Küp Beyaz Peynir
    1 Dilim Kepek Ekmeği

ÖĞLE YEMEĞİM
    5 Adet Köfte
    1 Bardak Ayran
    Yarım Salatalık

AKSAM YEMEGİM

AKTİVİTEM

Ayrıca belki çarşıya çıkabilirim evden çarşı 1km falan git gel dolaş desem 3-4 km yapıyor.

İlk gün böyle yapacağım bakalım tahminim haftada en az 2 kilo normalde bu diyetle günde 3-4 gram veririm 7×4=2.8 eder ama arada bir yerim ben sonuçta büyüme çağındayım biraz abur cubur yemek lazım haftada bir veya iki defa çikolata yerim en az 2 kilo en iyi 2.5 kilo veririm diyorum 90'na inince kendime hediye olarak konyalım pizza alacagım

Baya kilo var sende benim gibi boy 1.80 kilo 83
    bende mi boyle bisey yapsam

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Kişisel Bilgilerim:
    1 Kaynamıs Yumurta
    2 Küp Beyaz Peynir
    1 Dilim Kepek Ekmeği

ÖĞLE YEMEĞİM
    5 Adet Köfte
    1 Bardak Ayran
    Yarım Salatalık

AKSAM YEMEGİM

AKTİVİTEM

75 ol yeter

• Takipteyim. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Kişisel Bilgilerim:
    1 Kaynamıs Yumurta
    2 Küp Beyaz Peynir
    1 Dilim Kepek Ekmeği

ÖĞLE YEMEĞİM
    5 Adet Köfte
    1 Bardak Ayran
    Yarım Salatalık

AKSAM YEMEGİM

AKTİVİTEM

75 ol yeter

Yetmez 70 olsam tam ideal ama olamiyorum iste okullar acilana kadar bi 80 olsam en azindan

• Son Durum Geldi.
  • Up

• günlük ne kadar kalori tükettiğini bul. diyelim 2500 kcal. sen günde 1500 kcal yersen vücudun lazım olan 1000 kcal i kendinden yakmaya başlar. 7000 kalori civarı 1 kg yağa denk gelir ama sen günde 1000 kalori eksik yediğinde o 1000 kalori yağdan gitmicek. 700 yağ ise 300 kas kaybediceksin. 300 ve 700 ü salladım ama kas kaybı oranı az değil. haftada en fazla 1 kilo vermen gerek en az kas kaybını yaşaman için. sen haftada 2 kilo verirsen bunun 1.3 ü yağ 0.7 si kas olur haftada 1 kilo verirsen 0.8 i yağ 0.2 si kas olur yani doğru olmayan bi orantı var. yerinde olsam o kadar ani kilo vermeye çalışmazdım. ayrıca vücut bi süre sonra adapte oluyor. yani sen 2-3 boyunca sadece 500 kalori alsan bile 2-3 ay sonunda kilonda değişim olmaz çünkü vücudun kendini ona göre ayarlamıştır artık.

günlük tartıya çıkma. çünkü su ağırlığı çok fark ettiriyor. ben bikaç gün önce başka şehirde stajda olduğumdan dolayı çok su içemiyodum günde 1-2 lt en fazla. eve geldim evde 4-5 lt içiyorum. kilom birden 76 dan 78 e çıktı sadece içtiğim su miktarına göre.

koşu filan da aslında kilo vermek için gereksiz. onların kilo vermeye tek faydası atıyorum normalde günde 2500 kalori yakıyorsan ve koşarak 500 kalori daha yakarsan o gün 3000 kalori yakmış olursun ve aldığın kalori ile yaktığın kalori arasındaki fark artar. dolayısıyla daha çok kilo verirsin ama verdiğin kilonun çoğu yağ olmaz ona dikkat et.

edit: oha 14 yaşında ne diyeti bu. normal yiyeceklerini ye gelişiminden eksik kalma, üzerine spor yap kalori farkı yaratabilmek için. sakın az yiyip yaratmaya çalışma o farkı daha gelişim çağındasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kherp -- 12 Eylül 2013; 12:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kherp

günlük ne kadar kalori tükettiğini bul. diyelim 2500 kcal. sen günde 1500 kcal yersen vücudun lazım olan 1000 kcal i kendinden yakmaya başlar. 7000 kalori civarı 1 kg yağa denk gelir ama sen günde 1000 kalori eksik yediğinde o 1000 kalori yağdan gitmicek. 700 yağ ise 300 kas kaybediceksin. 300 ve 700 ü salladım ama kas kaybı oranı az değil. haftada en fazla 1 kilo vermen gerek en az kas kaybını yaşaman için. sen haftada 2 kilo verirsen bunun 1.3 ü yağ 0.7 si kas olur haftada 1 kilo verirsen 0.8 i yağ 0.2 si kas olur yani doğru olmayan bi orantı var. yerinde olsam o kadar ani kilo vermeye çalışmazdım. ayrıca vücut bi süre sonra adapte oluyor. yani sen 2-3 boyunca sadece 500 kalori alsan bile 2-3 ay sonunda kilonda değişim olmaz çünkü vücudun kendini ona göre ayarlamıştır artık.

günlük tartıya çıkma. çünkü su ağırlığı çok fark ettiriyor. ben bikaç gün önce başka şehirde stajda olduğumdan dolayı çok su içemiyodum günde 1-2 lt en fazla. eve geldim evde 4-5 lt içiyorum. kilom birden 76 dan 78 e çıktı sadece içtiğim su miktarına göre.

koşu filan da aslında kilo vermek için gereksiz. onların kilo vermeye tek faydası atıyorum normalde günde 2500 kalori yakıyorsan ve koşarak 500 kalori daha yakarsan o gün 3000 kalori yakmış olursun ve aldığın kalori ile yaktığın kalori arasındaki fark artar. dolayısıyla daha çok kilo verirsin ama verdiğin kilonun çoğu yağ olmaz ona dikkat et.

edit: oha 14 yaşında ne diyeti bu. normal yiyeceklerini ye gelişiminden eksik kalma, üzerine spor yap kalori farkı yaratabilmek için. sakın az yiyip yaratmaya çalışma o farkı daha gelişim çağındasın.

Dogru diyorsun obezlikten kurtuluyum oyle yapacağım zaten 93.8 im bu yasta 90 ın altına ineyim dedigin gibi yapcam.

• ben 170 boyla 79 çok geliyor diyorum seni görünce bayağı fit hissettim. yalnız o yaşta o kadar kilo hiç iyi değil. baktın olmuyor diyetisyen yardımı al.
  • 180 e 110 vericez zamanla ama rakamlar aldatmasin kotu gorunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

ben 170 boyla 79 çok geliyor diyorum seni görünce bayağı fit hissettim. yalnız o yaşta o kadar kilo hiç iyi değil. baktın olmuyor diyetisyen yardımı al.

Haklısın 92 kiloyum suan boyum 174 var en kotu 85 olmam gerek ustu tehlikeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.