Şimdi Ara

Hafta sonu yapılabilecek güzel aktiviteler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çoğunuz gibi bende her hafta sonu kendime soruyorum; Bu hafta sonu değişik ne yapabilirim?
    Yaş:23 çoğunuzun sahip olduğu gibi kalabalık arkadaş ortamları yok bu yaşlarda. 10 adet çok sağlam arkadaşım var ve eğlenmeyi severler.
    Fakat iş - güç - koşturmaca derken çok fazla vakit olmuyor. Biri nişanlanır öbürü şirket açar borcum var der gelmez vs vs..

Haliyle her hafta sonu Müdavimi olunan cafelerde Batak - Okey veya Halısaha maçı - Mangal gibi aktiviteler ile geçiyor.

İstanbul'da yaşayan insanlar bile bu şehrin %50 sine hiç ayak basmamış durumda.
    Ciddi anlamda gitmediğimiz görmediğimiz o kadar yer varken her hafta sonunu bir yere kapanıp geçirmek en büyük aptallık.

Ne yapılabilir? Bisiklet kiralayıp bütün adalar tavaf edilebilir efenim. Boğaz turuna çıkılabilir, Hisarlara gidilebilir, Akşam olduğunda güzel Club'lara akılabilir.
    Bungee jumping yapmaya gidilebilir. Bir havuza yazılarak hem spor yapılır hem eğlenilir.
    Fakat yukarıda saydığım aktivitelere gelecek insan bulamaz hale geldim yaş ilerledikçe...

Şahsen bu yaz Motor alıyorum. (SS tabi) Motor cemiyetlerine girip yol arkadaşı bularak hafta sonları şehir şehir gezme planlarım var.
    Ama yinede bu benim için yeterli değil. Her hafta sonu daha önce yapmadığım şeyler yaparak hayatıma renk katmak isteyen alelade bir insanım.

Gelin birbirimize akıl verelim. Ne yapılabilir? Para ile veya Para gerektirmeyen yapılabilecek güzel şeyleri yazsın herkes. Hayat boş geçirilmeyecek kadar değerli ve zaman geçip gidiyor..

3- Paraşüt eğitimini Fai-B'ye çıkarıp wingsuit'e başlamak.
    4- Ege ve Akdeniz sahilini motor ile gezmek.
    5- Bütün bunları 2-3 yıl içinde yapmış olmak!

Lütfen konuyu baltalamayın. Ciddi Ciddi fikir alışverişi yapalım seviyenizi koruyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 25 Ocak 2015; 2:54:42 >

• Ben hafta sonları yüzme kursuna gidiyordum.Stres atmada baya yararlı oluyordu.
  • yüzme olayı bir zaman sonra sıkar

yurt dışında bir yerleri gezebilirsin
  • Merhaba,

Tomorrowland'a gitmek en büyük hayallerimden.

iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafayi betona vurup yildizlari gormek

• Dağa çıkabilirsiniz, ya da rafting yapabilirsiniz.paranız varsa airsoftla da ilgilenebilirsiniz.o bizi aşar derseniz bir günlüğüne yurt dışına çıkabilirsiniz.haftasonu olan büyük aktiviteleri (maratonlar, yürüyüşler, bisiklet turları falan) de kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 25 Ocak 2015; 3:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Dağa çıkabilirsiniz, ya da rafting yapabilirsiniz.paranız varsa airsoftla da ilgilenebilirsiniz.o bizi aşar derseniz bir günlüğüne yurt dışına çıkabilirsiniz.haftasonu olan büyük aktiviteleri (maratonlar, yürüyüşler, bisiklet turları falan) de kaçırmayın derim.

Pazar günleri koşu yapıyorum Maltepe - Bostancı arası.
    Dağa çıkmak için arkadaş yok ama Orman'a gidip araçları çekip ateş yakıp takılırız.
    Bisiklet turlarına girmek istiyorum ama gelen yok.
    Airsoft'a gitmedim gitmek isterim ama arkadaşlarım gelmez. Paintball'a gideriz arada daha ucuz oluyor.
    Maratona katıldım aşağıdaki resim eserlerimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 25 Ocak 2015; 3:29:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben airsoftla ilgileniyordum oyuncağımda hala duruyor haftasonları pazar günleri oluyor genelde maçlar cumarteside gece maçları olur. Sabah 9-10 gibi başlayıp akşam saatlerine kadar oynuyorduk. O kadar zevkli ve ortam güzel ki anlatılmaz sırf ortam için bile olsa gidilir. Tavsiye ederim. Bu aralar başka sıkıntılarım olduğu için gidemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Dağa çıkabilirsiniz, ya da rafting yapabilirsiniz.paranız varsa airsoftla da ilgilenebilirsiniz.o bizi aşar derseniz bir günlüğüne yurt dışına çıkabilirsiniz.haftasonu olan büyük aktiviteleri (maratonlar, yürüyüşler, bisiklet turları falan) de kaçırmayın derim.

Pazar günleri koşu yapıyorum Maltepe - Bostancı arası.
    Dağa çıkmak için arkadaş yok ama Orman'a gidip araçları çekip ateş yakıp takılırız.
    Bisiklet turlarına girmek istiyorum ama gelen yok.
    Airsoft'a gitmedim gitmek isterim ama arkadaşlarım gelmez. Paintball'a gideriz arada daha ucuz oluyor.
    Maratona katıldım aşağıdaki resim eserlerimden.

Eserinizi arşivlememde bir sorun olmaz sanırım, değil mi ?

• Bowling

• Bu hafta sonu diğer hafta sonlarından farklı olmalı.

• King Athelstan kullanıcısına yanıt
    Tepe tepe kullanın hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Ryancaswallan

Bowling

O kadar heyecan dolu aktivite saydım cevap bu olmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 25 Ocak 2015; 19:45:06 >
  • Klasik pes at filan diyen olur diye girdim , hedeflerinizi gördüm.
    Bir gün yaparsanız haber verin bu konuyu uplayın.
  • Mesajını yeni gördüm gezinirken bu şartlar arasında bence paraşüt tartışmasızdır. 16 yaşımdan beri lisanslı paraşütçüyüm eski formasyon takımında bulundum THK'da. Bu seçenekler arasında paraşüt ezer geçer eğer hevesin varsa durma derim. Kafana takılan bir soru olursa PM atmaktan çekinme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.