Şimdi Ara

Hafif yanik yag kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gecen cuma lpg donusum yapildi. Bir gun oncede yillik bakim yapildi. Bugun araci biraz yokus yukari klima acik kullandim. Fazla degil 6-7 dakika kadar. Duzluge gecince yanik yag kokusu geldi aractan. Sizce ne olabilir lpg donusumden mi kaynaklanabilir yada aracin bi yerine yag degistirirken hafif yag dokuldude ondanmi gelebilir. Durunca baktim aracin altina akan birsey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha cok koku sanki yanik poset kokusu. yokmu bir fikir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg tesisatı, aracınızdaki soğutma suyunu kullanarak regülatörü ısıtır. Soğutma sıvısından hat çekilerek veya T bağlantılar kullanılarak tesisat ile lpg kitiniz arasında bağlantı kurulur.

    Sorununuzu ilk anlattığınızda başımdan geçen bir olay aklıma geldi. Aracı ikinci el aldım ve aldığımda lpg tesisatı vardı. Birkaç ay sonra hafif yanık kokusu ve motorun alt kısmından duman gelmeye başladı. İncelediğimde T bağlantılardan antifrizli soğutma suyunun egzoz borusunun üzerine damladığını ve sıcak boruda piştiğini fark etmiştim. Sizde de benzer bir sıkıntı olabilir. Öncelikle kokunun nereden geldiğine bakmanız sonra da kaynağını araştırmanız gerekiyor. Belki söylediğiniz şekilde yağın damladığı yer ısıya maruz kalıp koku yapıyor da olabilir. Eğer ki bulamıyorsanız ustanıza gidin, lifte kaldırıp iyice incelesin.
  • kaputu acip ustten baya bi inceledim. baglantilarin oldugu yerleri elimle gezdirdim pek birsey bulamadim. ancak manufoldun tam aldin yag kontrol cubugunun cevresinde hafif bir yag lekesi gordum. acaba manifoltmu kaciriyor yada kacirdi yoksa yag kontrol ederkenmi birseyler kacirdi bilemedim. bayramda da birilerini bulamayiz. artik cumayi bekleyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.