Şimdi Ara

Hafif ticari sıfır araç tavsiyesi (Caddy, doblo, connect, fiorino, vs vs) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paşamen

    mrb aziz kardeş,caddy den bahsetmemişsiniz,bu sıralamanızda caddy kaçıncı tercih olmalı? bir ara caddy kullandıgınızı sonra satıp yeni kasa aldıgınızı görmüştüm forumda,neden citroene geçtiğinizi merak ettim,caddy hakkındaki görüşlerinizi ögrenmek isterim özellikle dsgli yeni kasa hakkında,teşekkürler..



    1-Caddy

    2- Berlıngo - tepee

    3- Yeni doblo

    Bence sıralama budur arkadaşım benım kullanmadıgım ticari yok forumda tekim bu konuda diyebilirim şuan berlıngo kullanıyorum sebebi F/p bence lider 40bin tl ye cam tavanlı agzına kadar dolu araç varken caddyin baz modeli 43 bin tl iken bence mantıksız Konfor olarakta bagımsız süspansiyonlu berlıngo süper ama caddy makas dezavantajıyla kötü. 1.6 TDİ + DSG kombinesi ise lider ve ötesi yoktur fazla para veririm bütçeyi zorlamaz derseniz caddy daha kaliteli bir araç tek eksigi bagımsız süspansiyon olmaması..




  • Evet arkadaslar bodruma tasinacagim icin bu tarz bir arac uygun olacagini dusunuyorum , oncelikle kesinlikle yakiti koklayan ve dizel olmasi tercih sebebi olarak hangi araci tavsiye edersiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.