Şimdi Ara

hafif hasarlarda fotoğraf çekmeden servise gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazan öncesi pikniğe gitmiştik ve bilmediğim bir yerdi, güzel bir alan bulduk ve durduk aracı park ederken otların arasındaki taşı fark etmedim ve teker taşın üzerinden geçerken taş yukarı kalktı ve marşpiyerde 4-5 cm lik yaklaşık 6-8 cm çapında bir göçük oluştu,

aksilik bununlada kalmadı,

aynı taşın üzerinden geçmemek için direksiyonu sola kırdım ve geri gelirken sağ taraftaki büyük ağaç köküne sağ kapı altı sürtti ve orada da 1-2 cm derinliğinde 3-4 cm çapında bir göçük oluştu.

yanımızda makina yoktu fotoğraf çekemedim.

fotoğraf olmadan bu şekilde servise gitsem kaskoda sorun olur mu ?

yıllardır kaskom var ilk defa kaskoya içim düşüyor, aracı seneye satacağım için kaskodan yaptırmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Ramazan öncesi pikniğe gitmiştik ve bilmediğim bir yerdi, güzel bir alan bulduk ve durduk aracı park ederken otların arasındaki taşı fark etmedim ve teker taşın üzerinden geçerken taş yukarı kalktı ve marşpiyerde 4-5 cm lik yaklaşık 6-8 cm çapında bir göçük oluştu,

aksilik bununlada kalmadı,

aynı taşın üzerinden geçmemek için direksiyonu sola kırdım ve geri gelirken sağ taraftaki büyük ağaç köküne sağ kapı altı sürtti ve orada da 1-2 cm derinliğinde 3-4 cm çapında bir göçük oluştu.

yanımızda makina yoktu fotoğraf çekemedim.

fotoğraf olmadan bu şekilde servise gitsem kaskoda sorun olur mu ?

yıllardır kaskom var ilk defa kaskoya içim düşüyor, aracı seneye satacağım için kaskodan yaptırmak istiyorum.

Serviste gösterin, poliçenizde mini onarım teminatı var ise ve meblağ minionarım tutarını geçmiyorsa yaparlar , böylece hasarsızlık indiriminizi korursunuz ve yeni alacağınız araca aktarmanız kolay olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.