Şimdi Ara

HAF-RC 912 Plus için PSU önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tabikki seasonic.
    Ama Akasada kalitesiz bir power değil. Maddi durum sıkışıksa alabilirsin rahatlıkla.

Bronz ,gold olayı şu.
    Atıyorum ,senin pc in 500 watt güç harcıyor. Kullandığın power bu 500 watt için, prizden her zaman daha fazla watt çeker.

gold da prizden çekilen güç 510 dur. bronzda 530 dur. Akasada bu özellik olmadığından 560 tır. Rakamları öylesine yazdım.
    Bunun sana getirisi ne oluyor.
    Elektrik faturanı etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 6 Haziran 2012; 19:49:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Tabikki seasonic.
    Ama Akasada kalitesiz bir power değil. Maddi durum sıkışıksa alabilirsin rahatlıkla.

Bronz ,gold olayı şu.
    Atıyorum ,senin pc in 500 watt güç harcıyor. Kullandığın power bu 500 watt için, prizden her zaman daha fazla watt çeker.

gold da prizden çekilen güç 510 dur. bronzda 530 dur. Akasada bu özellik olmadığından 560 tır. Rakamları öylesine yazdım.
    Bunun sana getirisi ne oluyor.
    Elektrik faturanı etkiliyor.

peki soğutmada etkisi var mıdır bu gold/bronze olayının? gold daha iyi soğutur filan diye bi olay söz konusu mu?

• Hayır,zaten kaliteli powerlerin içindeki soğutucu bloklarda özenle seçiliyor.

Ancak çok kalitesiz bir power alırsan ,hem soğutucuları kötü olduğundan,hemde yukarda anlattığım prizden çektiği güç olayında anormal değerler olacağından(mesela 500 watt için,700 watt prizden çekeceğinden)ısınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haf 912 plus full kasa SATILDI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.