Şimdi Ara

Hadrdisk kafa atma sorunu acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2,5 İNÇ TOSHİBA 500 GB NOTBOOK HARD DİSK İNİ USB APARATI İLE TAŞIBİLİR OLARAK KULLANIYORDUM. GEÇEN GÜN ÇALIŞTIRAMADIMM İÇİNDEN ÇIT ÇIT SES GELİYOR BİRAZ ARAŞTIRDIM. Bİ KAÇ TEKNİK SERVİSİ ARADIM. HARD DİSK KAFA ATIYOR DEDİLER. TAMİ ÇOK ZOR DEDİLER. İÇİNDE FOTORAFLAR VİDEOLARIM var. BU KONU İLE BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM. İZMİRDE KAFA TAMİRİ YAPAN BİLDİĞİNİZ YERLER VARSA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM. ŞİMDİDEN HERHESE TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason_Statham

ARKADAŞLAR 2,5 İNÇ TOSHİBA 500 GB NOTBOOK HARD DİSK İNİ USB APARATI İLE TAŞIBİLİR OLARAK KULLANIYORDUM. GEÇEN GÜN ÇALIŞTIRAMADIMM İÇİNDEN ÇIT ÇIT SES GELİYOR BİRAZ ARAŞTIRDIM. Bİ KAÇ TEKNİK SERVİSİ ARADIM. HARD DİSK KAFA ATIYOR DEDİLER. TAMİ ÇOK ZOR DEDİLER. İÇİNDE FOTORAFLAR VİDEOLARIM var. BU KONU İLE BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM. İZMİRDE KAFA TAMİRİ YAPAN BİLDİĞİNİZ YERLER VARSA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM. ŞİMDİDEN HERHESE TEŞEKKÜRLER.

kafa atmayı anlamadım ama benimde toshiba 500gb hardsk vardı bir süreden sonra dolaba kaldırdık çıkarttık sanırım zarar gördü ama dolapta ne olacak çıkarttım içinde bir ton resim video vardı tak tak tak tak tak ses geliyordu.Bozulmuş dediler kaldı öle.sanırım içinde bir disket var bu disketi döndüren bölüm arıza yaptı yada bir ton düşünce ...

• Jason_Statham kullanıcısına yanıt
    Seninki yine iyi. Benim 1.5 Tb lık arşivim hdd kafa attığı için gümbürtüye gitti. Ve nereye sorduysam tamiri olmaz dediler. Tek çare profesyonel kurtarıcılara gönderip veri kurtarmak. Oda baya masraflı oluyomuş.
  • biran önce dosyaları kurtarmaya bak
  • Hardiskin kafa atmasının sebebi darbeden kaynaklanır o yüzden tamiri türkiyede mümkün degil pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

biran önce dosyaları kurtarmaya bak

benim amacımda o kardeşim ama okumuyor . dosyaları alsam içinde sonra direk çöpe atçam zaten.
  • Aynı sorun benim eski hdd de vardı wd 500 gb hddregenetör diye bi program vardı yaklasık 12 saat taramadan sonra açılmıştı dosyalarımı hemen hariciye kopyalamıstım bi deneyin isterseniz işinize yarayabilir böyle yapa yapa uzunca bi süre harici disk :olarakta kullanmıstım sorun verince taratıp açıyordum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invincibl£

Aynı sorun benim eski hdd de vardı wd 500 gb hddregenetör diye bi program vardı yaklasık 12 saat taramadan sonra açılmıştı dosyalarımı hemen hariciye kopyalamıstım bi deneyin isterseniz işinize yarayabilir böyle yapa yapa uzunca bi süre harici disk :olarakta kullanmıstım sorun verince taratıp açıyordum :D

fakat pc hdd yi görmüyorki programı nasıl kullanacağım. hdd yi taktığımda hdd görünüp açılmasa dediğiniz olabilir. fakat hdd çalışmıyor. hdd nin içini açtım dönen plak gibi şey sorunsuz dönüyor. fakat onu okumak için yönelen şeyde sorun var sürekli ileri geri gidip duruyor. zannederse kafa atıyo dedikleri şey bu. yinede verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.