Şimdi Ara

hadi terim düşmanları eller havaya zıpyaın oynayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de şimdi Atv de duydum. Gelen gideni aratmaz inşallah.
  • Ohhhhhh...

Bu adamın deli olduğunu, üzüldüğünü, kahrolduğunu görünce acayip zevk alıyorum, içimin yağları eriyor.
  • biz hiçbirşeyi haketmiyoruz.inşallah 8 yediğimiz günlere geri döneriz de insanların değerleri anlaşılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Ohhhhhh...

Bu adamın deli olduğunu, üzüldüğünü, kahrolduğunu görünce acayip zevk alıyorum, içimin yağları eriyor.

yazık la sana valla acınacak insansın
  • Buraya yazıyorum gelen gideni aratacak. Fatih Hoca dan sonra milli takımı böyle oynatacak kimse yok.
  • quote:

Ohhhhhh...

lan gah git bütün sinirimi senden çıkarıcam şimdi

futboldan 2 gram anlıyosanız adam degilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ya batın ya çıkın kuponu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar kızsakta eleştirdekte Milli Takım, onun yarattığı oyuncularla Dünya 3. lüğü kazandı ve yine F.Terim sayesinde Avrupa Şam. Yarı Final oynadı...

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Buraya yazıyorum gelen gideni aratacak. Fatih Hoca dan sonra milli takımı böyle oynatacak kimse yok.

Sokaktan bir adam getirsen böyle kaliteli bir kadroya daha iyi işler yaptırır. Sakat, cezalı diye bahane bulacak şimdi de çıkıp. Takımın 15 dakikada 2-0'dan maç çevirmesinin ardından çıkıp medyaya sataşan, işinden çok başkalarının işiyle uğraşan bir adam. Yarı finale zerre katkısı yok. Adam gibi bir teknik direktör olsaydı bugün finaldeydik. Gelen gideni aratır geyiğini bırakınız.
  • Gerçi Ersun Yanal döneminde de çok iyi oynuyordu Milli Takımımız, benim görüşüm bende Hoca olayı Bizim Milli Takımızı çok fazla etkilemiyecek....
  • bu forumun yüzde doksanı futboldan anlamıyor en iyi bildikleri fanatizm bunu anladım ben artık...
  • quote:

quote:

Buraya yazıyorum gelen gideni aratacak. Fatih Hoca dan sonra milli takımı böyle oynatacak kimse yok.

Sokaktan bir adam getirsen böyle kaliteli bir kadroya daha iyi işler yaptırır. Sakat, cezalı diye bahane bulacak şimdi de çıkıp. Takımın 15 dakikada 2-0'dan maç çevirmesinin ardından çıkıp medyaya sataşan, işinden çok başkalarının işiyle uğraşan bir adam. Yarı finale zerre katkısı yok. Adam gibi bir teknik direktör olsaydı bugün finaldeydik. Gelen gideni aratır geyiğini bırakınız.

Sokaktaki adam bile senden daha iyi anlıyor futboldan bundan emin olabilirsin.Yarı finale katkısı olmayan dediğin adam ve onun öğrencileri sayesinde gelindi.Bu maç AVRUPA HAÇLI BİRLİĞİ tarafından elimizden alındı.Bunu kafana sok.

• quote:

quote:

Sokaktan bir adamı getir bu yorumu yapar.

2000 ve sonrası. Şimdi 2008 ve sonrası...

Taktik teknik işini geç kime sorsan 11 yapar. Ama önemli olan o 11 i kimin yaptığıdır...

• yerinde karar...hayırlı olsun...
  • Hayırlı olsun. Düzgün bir teknik direktörle bundan sonra önümüz açıktır.
  • Vallahi çok üzüldüm Fatih Terim'in gitmesine. Keşke vazgeçse..........!!!!!!!!!
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Hayırlı olsun. Düzgün bir teknik direktörle bundan sonra önümüz açıktır.

kim mesela isim de alalım sizlerden madem sokaktan geçen adam daha iyi yapıyorsa...

• Ben ne diye yazıyorum ki buraya. Burada birçok insanın futbolu Terim kadar anlayamadığını unutmuşum. Hemen saldırılar başlamış.

Gidin bütün maçları baştan izleyin bakalım ne yapmış Mr. Terim? Ayda 120.000 YTL bana versinler şu anda bu takım finaldeydi. Çıkarın sarı-kırmızı gözlüklerinizi de görün bu takıma yaptıklarını. 2002'de dünya 3.sü olan takımın şu anda Avrupa'da yarı final oynamasını dünya basını mucize olarak tanımlıyor.
  • sen futbolun f sinden anlamıyorsun bir kere erman.başka isim alalım...
  • fatih terim gibi bir adama hiç haketmediği sözler söylüyosunuz

galatasarayın uefa kupasını kazandığında başında olan türkiye ye yarı final oynatan bir adam..

futbolculara motivasyon sağlayan en silik (sabri gibi) oyunculara oynama şansı veren ve bugün mükemmel bir futbol sergileyen yedek oyuncuların olduğu bir takımın başındaki adam...
    ona sadece teşekkür etmeliyiz bize bu heyecanları yaşattığı için
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.