Şimdi Ara

hadi tahmin edin tofaş'ın yeni arabasının ismini (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şahin Bluetech
    Kartal Greengo
    Doğan Greenline

Orijinalden alıntı: Fiatci

DALGA GEÇENLERE DİYECEK LAF BULAMIYORUM.................... O DALGA GEÇİLEN TOFAŞ ARAÇLARI O KADAR KÖTÜDE NEDEN BU KADAR SATTI NEDEN ALDINIZ O ZAMAN? UCUZ DİYE DİMİ? O PARAYA O KALİTE YETERSİZMİ OH NE ALA MEMLEKET ŞAHİN PARASI VER MERCEDES ARA........ARKADAŞLAR RENAULT TORUSUDA 2000 E KADAR ÜRETTİ ONA NİYE Bİ LAF YOK.HA PARDON RENAULT KALİTE TİMSALİ TOFAŞ FİAT TENEKE........ BASARSIN GİTMEZ BASARSIN DURMAZ DİMİ? 10 LA DUVARA VURUNCA İÇİNDE ÖLÜRSÜN DİMİ? HA DOĞANI ELE ALALIM. ALLAHTAN KORK TOFAŞ BU MODELİ 80 KÜSÜRAT SDENESİNDE ÇIKARDIN MERCEDES PARASI ALDIN Bİ ABS,ÖN HAVA YASTIKLARI BİLE KOYMADIN.............................

HAKLISINIZ ARKADAŞLAR.........BU ARABALAR DANDİK OLDUĞUNDAN HALA 76 MODELİ YOLLARDA VE ÇALIŞIYOR ÜSTELİK O KADAR BAKIMSIZ KALMAYA HOR KULLANILMAYA....

BANA O YILLARDAN BU ŞARTLARDA KULLANILIPTA AYAKTA KALAN KAÇ TANE BMW MERCEDES VAR Bİ SÖYLESENİZE?

her ne kadardizaynları kalıpları İtalya'dan gelse de yerli üretim yurdumun işçisinin emeği var , şaka , espri olablir ancak aşağılama, hor , hakir görme abez bence .

• Leş Kargası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence angut.

bunu yazmak için girdim

Orijinalden alıntı: trapezoid

quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

d-200 koduyla tasarlanan ve ismini bir kuştan alan bu arabanın ismi sizce nedir?

ben atmaca diyorum.

Firebird

yok spitfire
  • Kuşburnu
  • Angrybirds'ten ilham alsalar daha iyi olur.
  • Ne kadar gereksiz ve seviyesiz bir konu olduğu daha yazılan birinci mesajdan belli.Tamamını okumak içi insanda evliya sabrı olması gerekir.İşte bizim insanımızın kendi emeğine karşı bakış açısını ifade eden yegane bir konu.Elin almanı fransızı italyanı veya japonu yapınca ne kadar övünürüz kabarırız.Hele bir de altımızda bir tane varsa artık havamızdan geçilmez olur.Ama kendimiz birşeyler yapmaya kalktığımızda inanılmaz önyargılar ve bağnazlıklar insanımızın insanımızın iliklerine işlemiş aşağılık kompleksi dillerden dökülür yağmur gibi.Şimdi yerli otomobil yapmak için girişimlerde bulunuyor ama ben inanıyorum ki bu konuda yazılan düşünceler aynen yerli arabayı üretme aşamasında da emek harcayanaların karşısına dağ gibi çıkacak.

O sizin beğenmediğiniz kartal şahin ve doğanlar yıllardır alt gelir grubunun yüz akı olmuştur.Bugün doğan ve şahin kullanıpta 7-8 ay hatta 1 yıl tamirci yüzü görmeyen o kadar kişi tanıyorum ki.Gerçi sanayi gitse ne olacak ki aynası farı sileceği 10-15 tl ye alınacak araçlar bunlar.Şehirde gezdiğin gibi tarlaya bahçeye toza toprağa taşa vurdun mu banamısın demeyen araçlar bunlar.Hele o kullandığınız astraları passatları focusları bmw ve audileri tarla yoluna taşlı araziye vurun bakalım neresinden dökülmeye başlayacaklar.Şehirde düz kaymak gibi asfaltta yıllarca araç kullanıp kalitelidir dayanıklıdır dediniz.Hele bir de o şahinlerin torosların doğanların kullanıldıkları şartalarda o kaliteli dediğiniz araçları kullanın bakalım sağlam dediğiniz araçlar ne kadar dayanacaklar.

Audisi bmw si passatı olan aracını arziye sokmaya korkuyor altını bir yere vururmuyum diye.O kadar çok esirgiyorlarki araçlarını kendileri araçları kullanmıyor da araçlar kendileri kullanıyor.Tabi ya bir torosun şahinin gittiği arazide o kaliteli dediğiniz premıum markalarla gitseniz anında eksoz alt takım kalmaz dökülür gider.Bu nedenle şahin doğan gibi araçların yıllarca ne şartlar altında nelere maruz kalarak türk milletinin kahrını çektiğini bilmeden boş yorumlar yapmayın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.