Wallpaper alış-veriş ide yaparız hem :)) Hem bilmeyenlerde foruma ss koymayı öğrenir :) 1- Klavyemizin PrtScrn tuşuna basıyoruz. 2- Paint ' i açıyoruz. CTRL+V yapıp, kaydediyoruz. 3- http://imageshack.us/ adresinden uploadı yapıp, "Direct Link" linkini kopyalıyoruz. 4- Yazıcağımız mesaja , linki koyup. Link full seçiliyken, [ S image ] butonuna basıyoruz. Lütfen herkes [ S image ] olarak yüklesin. [ image ] yaparsanız çok çirkin bi görüntü oluyor sayfada.
Gülüm Eklemek İsterdim de Benim Masa Üstü Cok Karısık Onuda Gectim Dosyaları Taşıdımmı Geri Yerleştirmekte Zor Ben Sadece Kullandıgım Resmi Ekliyeyim :) Gerisi Senin Olsun
[simage]http://img190.imageshack.us/i/adszrsk.jpg/] < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumbStone -- 20 Temmuz 2009; 9:52:29 >
İşyerindeki bilgisayarımın masaüstü arka planı. Eve gidince akşam kendi bilgisayarımın resminide koyarım . . .
Sahtecilik kurbanı olmayalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 20 Temmuz 2009; 10:49:21 >
quote:Orjinalden alıntı: bygkhan quote:Orjinalden alıntı: splendour.rrr dAHA yokmuydu s bot açmaya character :D var öbür oturum yazıyor bak
quote:Orjinalden alıntı: splendour.rrr quote:Orjinalden alıntı: bygkhan quote:Orjinalden alıntı: splendour.rrr dAHA yokmuydu s bot açmaya character :D var öbür oturum yazıyor bak ne için kullanıyorsun bunu gbot mu :=)
quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD İşyerindeki bilgisayarımın masaüstü arka planı. Eve gidince akşam kendi bilgisayarımın resminide koyarım . . . Resmin orjinalini koyabilir misiniz?
Orjinalden alıntı: bygkhan Orjinalden alıntı: splendour.rrr Orjinalden alıntı: bygkhan Orjinalden alıntı: splendour.rrr var öbür oturum yazıyor bak ne için kullanıyorsun bunu gbot mu :=) gbot var plevel var stall var
quote:Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_ quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD İşyerindeki bilgisayarımın masaüstü arka planı. Eve gidince akşam kendi bilgisayarımın resminide koyarım . . . Resmin orjinalini koyabilir misiniz? Resimin orjinali malesef yok :( Basit bir e-mail ile gelmişti bir kaç tane resim. Bende hiç kayıt etmeden arka plan olarak ayarladım :(