Şimdi Ara

Hadi Herkez Bir Hikayesini Anlatsın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birgun erkek kardesimle salonda oturuyoruz kardesimle ben hayel kurmayi cok severiz e yapacak birseyde yok hadi hayel kuralim dedik basladik konusmaya ..
    Ben basladim anlatmaya ..
    Ay sekerim gecenlerde parise gittik cok guzeldi, ay orada bir alisveris yaptim ki hic sorma ,,
    Kardesim : bende havayi adalarina gittim orada bir guzel yandim bak nasil begendinmi bronz olmusmuyum ..
    biz boyle sohbet ederken kendimizi oyle kaptirmisiz ki birden annem elinde toz beziyle salona girdi ..
    Bende olayi bozmamak adina devam ettim .
    Bak buda bizim yeni hizmetci , ama sekerim hic memnun degilim hem is yapiyor hemde soyleniyor olurmu canim aaa okadarda para veriyoruz , aman sekerim iyibir hizmetci bulmakda cok zor deyip anneme dondum ve ..
    Kizim bak surayida sil heryer toz ben sana nededim birdaha toz gormiycem demedimmi derken..
    Annem kafasini kaldirip bana nedesin ..
    Hadi hadi cok konusma cikar su patiklerinide yamayayim demezmi..
    Iste orada tum hayellerim yikildi dumduz oldu
    Tabi kardesim hayince kahkahalarla benim suratimin aldigi ifadeye guluyordu annemse ,
    Oyle anneyi hizmetci yaparsin ha alsana hizmetci
    Ogun bugundur hayal kurmam
    Saka biryana o patikleri oyle severdimki eve gelince hemen onlari arardim e okadar giyince tabi biraz yirtilmisdi

• Kızmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Kızmısın

Bu dünyada 4 milyara yakın dişi insan var arkadaşım, niye bu tepkiyi verdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya Topkapı Palace Otel' e bir arkadaşımla tatile gitmiştik 5 yıl önce, 5 günlüğüne. Hayatımın en ilginç tatiliydi.

Otele gitme amacımız tatil yanında yaz aşkları malum. Ama yaşadıklarımız Amerikan Pastası filmini aratmayacak cinsten.

Otele öğleden sonra vardık. Gelir gelmez arkadaşla birlikte daha bavulları boşaltmadan hemen üzerimizi giyindik ve havuza gitmek için odadan çıktık. Tam o sırada karşı odanın kapısı da açıldı ve birbirinden güzel 2 hatunla gözgöze geldik. Biri esmer diğeri sarışın. Arkadaşla imalı bir şekilde birbirimize bakıştık. Sonra beraber asansöre yürüdük hep beraber asansöre bindik. Ama kızlar yüz vermiyor soğuk davranıyorlar. Biz de doğal olarak ilgilenmedik. Asansörden iner inmez arkadaşa: "Olm içimden bir ses bize ne hayır gelirse bu kızlardan gelir diyor" dedim. Arkadaşım aceleci olmamamı daha çok fırsatın çıkacağını söyledi.

Otel tam beklediğimiz gibi Rus-Alman-İngiliz kaynıyor. Hiç Türk yok. Bir yandan tadını çıkarırken diğer yandan muhtemel potansiyelleri gözlemliyoruz. İlk günün gecesi discoya da takıldık. Ben discosunu çok beğendim. Geniş ve havadardı. Ben kendimi dansa kaptırmış aralıksız dans ederken arkadaş bir Ukraynalı ayarladı hiç dil bilmediği halde. Ama o gece ben sadece dans ettim başka da bir icraatım olmadı.

Ertesi gün arkadaş bana kızıyor: "Ne biçim adamsın sen ya? Ben de İngilizce olacak dururmuyum her gelene atlarım. Sen neden konuşmuyorsun ki?"
    Ben de karizmayı düşündüğüm için her önüme gelene atlamadığımı anlattım. O da bana : "Olm biz buraya tatile geldik. Topu topu 5 günde ne karizması yapacaksın" dedi. Ama ben ona rastgele seçmeyeceğimi en iyisini beklediğimi söyledim.

Ertesi günlerde ne ben ne de arkadaşım bir iş çıkaramadık. O çıkaramayınca iyice kızıyor bana sataşıyordu iki de bir. Ben de ona : "Ulam sana inad hamamda kız tavlayacağım tarihe geçeceğim" diyordum. O da bana: "Tabii ya heryerde tavladın hamam kaldı değilmii..." diye kızmaya devam ediyordu. öyle bir program yapmıştık ki hergün aynı yerlere aynı saatlerde takılıyorduk. Mesela saat 17:00 oldumu hamam ve saunaya giriyorduk.

Yine böyle bir günde arkadaşla hamamdayken yine aynı mevzu yüzünden tartıştık. Sonra arkadaşım birden ayaklandı. Ne oldu diye sorunca: "Senin yanında daral geldi. Sıkıldım odaya çıkıyorum" dedi ve çekip gitti. Yaklaşık yarım saat sonra bende toparlanıp hamamdan çıktım. Kapıda benimle aynı yöne yürüyen iki sarışın hatun gözüme ilişti. "İşte beklediğim fırsat" diyerek hemen yanlarına yaklaşıp selam verdim. Güleryüzle ikisi de beni selamladı. Hemen tanıştık ayaküstü. Kızlar Ukraynalıydı. Üstelik günün sürprizi bu kızlar ikizlerdi. Ben istedim bir göz tanrı verdi iki göz misali.:D

Kızlarla ingilizce konuşuyordum ama onların İngilizcesi kötüydü. Bir yerde tıkanınca anlatmak istediğimi cep telefonuna yazıp onlara göstereyim dedim. Cep telefonuna yazıp onlara gösteriyorum. Öyle bir heyecan var ki ellerim 7.2 şiddetinde titriyordu. Kızları hemen akşam yemeğine davet ettim sonra odaya çıktım. Arkadaşa anlattım ama bana inanmıyor. Sonra kızlarla buluşmak için arkadaşla lobiye indim. Sonra kızlar gelince izin istedim onların yanına gidince arkadaş inandı. Yemeğe daha yarım saat vardı. Kızlar odalarında çok kalite viski olduğunu istersem beraber içebileceğimizi söyledi. Ben de kabul edince hep beraber odalarında çıktık. Orada bana viski +kola ikram ettiler. Benim aklımda tilkiler dolaşmaya başlamıştı ki bir telefon geldi. Kızlardan biri konuştu. Sonra diğerine Rusça bir şeyler söyledi ve ayaklandılar. Sonra bana açıklama yaptılar. Kızlardan Swedna’ nın 11 yaşında ki kızı oyun salonunda annesini çağırıyor gelip alması için. Hep beraber gitti oyun salonuna. Kızıyla tanıştırdı beni. Anasına bak kızını al misali kızı da cana yakın sempatikti. O gece hep beraber gittik. Beach party de Swedna ile epey eğlendik. Ama samimiyeti hemen üst seviyelere taşımadığım için arkadaş hala bana kızıyordu. Swedna izin isteyip beach party den sonra gitti. Israrla disco ya çağırmama rağmen o gece discoya gelmedi.

Ertesi gün kızları kahvaltıda yakaladım tekrar. Bu sefer akşam yemeği için restoranda rezervasyon yaptığımı söyledim. Onları da çağırdım. Kabul ettiler. O akşam arkadaşla beraber kızlarla restoranda yemek yedik. Ama ikizlerden Marina midesi bulandığını söyleyerek yemeği terketti ve bir daha gelmedi. Ben ve arkadaşım Swedna ile takılmaya devam ettik. Restoran saat 22:00 de kapandığı için saat 11 de disco açılana kadar bahçede oturduk. O sırada sohbet neşeli bir şekilde devam ediyor. Arkadaş Swedna' nın samimi tavırlarını görünce ayağımı dürtüyor saldırmam için. Ben acelesi yok dedikçe diretiyor: "Olm sen nasıl erkeksin? Kız bana elini sürecek ben tepkisiz kalacağım. Şimdiye dek odaya atmıştım" diyordu bana. Ben de ona: "Olm discoya gitmeden ellemem bana sözü var" diyorum.

Disco ya gittik hep beraber. Saat 11 de açılınca disco bomboş. Ancak 12 de dolmaya başlıyor. Swedna ile tek başımıza pistte dans etmeye başladık. Samimi pozlar içinde sexi danslar arada bir sarılıp öpüyorum. D-jay de bizim için tempolu şarkıları kesip bir ara slow çaldı. Saat 1 e doğru arkadaş yanıma gelip "Olm artık odaya çıksan iyi olur. Kız su gibi Cin-Tonik içiyor birazdan kusacak sen de, O da rezil olacaksınız" dedi. Arkadaşın öğüdünü tutup Swedna’ yı odama çıkardım.

Odaya çıkar çıkmaz malum hapı yuttum. Sonra yarım saat malum şeyler. Tam son noktaya gelmiştim ki Swedna "Condom?" diye sordu. Ben de yok dedim. Bana: "Nasıl yani??? Sen de yok mu??" deyince "Ben zaten kullanmam ki" dedim. "Sen nasıl erkeksin yanında taşımıyorsun" deyince ben de ona: "Ben Türk erkeğiyim, zevkime kılıf uydurmam" dedim. Bana çocuk istemediğini söyleyince "Türk evladın olsun fena mı olur" dedim ama kız ikna olmadı. Ben de acil durum telefonu açtım arkadaşıma. Çünkü hala discoda olduğunu biliyordum. Arkadaşım bana: "Olm bende de yok bu saatte nerden bulayım. Ama tanıdık görürsem sorarım" dedi. 15 dakka geçti Swedna izin isteyip odasına gitti. Ben de arkadaşı aradım gelmesi için.

Olanları arkadaşa anlattım. Arkadaşım bana: "Olm sende evliya sabrı varmış. Ben öyle bir durumda intihar ederdim" dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.