Şimdi Ara

Hadi Her Şeyi Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz burda lanetliyoruz falan anasını satayım şuan Rvp kjaer nani gibi oyuncular ne düşünüyor ulan bu adamların aileleri var çocukları var nasıl bi yere geldim demiyorlarmıdır diyorlardır onuda geçtim yine belli bi çıkış yakaladık tıpkı 3 temmuz olmadan önceki hava gibi ki o kadro lige ambargo koyardı ama allaha şükür bu şerefsiz savcılarda kaçtı aklanmamız artık yakın neyse kadroyu kurduk 2 transfer daha yapıcaz bu olaydan sonra sanmıyorum kariyerli bi oyuncu gelsin yine saçma sapan bi olay oldu bütün oyuncuların psikolojileri alt üst oldu ulan şu otobüs olayı aydınlatılmadı daha üstünden sene bile geçmedi nasıl bi ülkede yaşıyoruz ya bu nasıl bi düşmanlık ya sonra fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz diyince bize bazı takım taraftarları sallıyor siz kimsiniz diye bende buna tutuluyorum resmen KASIT var KASITTTT

Allah belanızı versin yine koskoca camiaya ve taraftarının ayağına taşı bağladınız denize attınız çırpının dediniz biz 4 senedir çırpınıyoruz eyvallahta ayağımızı taştan kurtarırsak sıkıntı büyük,daha kiminle aşık attığınızı anlayamadınız 3 temmuzda azizi içeri atıp feneri bitirecektiniz ama bizi hiç düşünemediniz adam daha ilk gün ne şikesi memleket elden gidiyor dediğinde ne kadar doğru konuşmuş neyse daha fazla yazmaya gerek yok gerçekten sıkıntıyı veren allah dermanınıda vericektir ben güneşli günleri yakın görüyorum renktaşlar

• Yeni gelen futbolcular açısından sıkıntı yaşamayız inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    nasıl yaşamayız hocam allah aşkına adamlar şuanda kara kara düşünüyorlar sonuçta adamlar koyu fenerli değiller aileleri çocukları var onlarıda düşünmek zorundalar mesela kjaer keşke liverpoola gitseydim diyordur
  • Futbol Günlüğü @trtfutbolgunluk 7 dk.7 dakika önce
    Özkan Tamirak: Mehmet Topal'a yapılan saldırı tamamiyle planlanmış bir saldırı #FutbolGünlüğü

Futbol Günlüğü @trtfutbolgunluk 6 dk.6 dakika önce
    Özkan Tamirak: Mehmet Topal'a zarar verme hatta öldürmeye yönelik bir saldırı olduğunu düşünüyorum #FutbolGünlüğü

Futbol Günlüğü @trtfutbolgunluk 3 dk.3 dakika önce
    Özkan Tamirak: Saldırganlar aracın zırhlı olduğunu hesaba katmadılar eğer bilselerdi bu işi araca binerkende yapabilirlerdi #FutbolGünlüğü
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    O şekilde düşünmekte de haklılar maalesef ki. Ben olsam ben de nasıl bir yere geldim diye düşünürüm. Bakalım neler olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shaktar takımının sahasına bomba yağıyor adamlar savaşın ortasında onlar düşünmüyor bunlar mı düşünsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.