Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an sevgilimle birlikteyiz birkaç gündür çok güzel eğleniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

lan güldürdün gece gece yaw

adamda ki serzenişe bak yaw !!!!

la kırk yılda bir dota oynayan akıllı zeki kız buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: esC#

Ayrı şehirlerde Okuyoruz hergün göremiyoruz birbirimızı anca bayramda seyranda birde okul tatil olduğu zamanlarda görüşebilıyoruz. Başkada yok. 4.yılımıza 5 ekimde gireceğiz en azından bu sene bayram dolayısıyla beraber gecırecegız. Çok zor uzaktan gençler...

Hocam anliyorum valla derdini,insallah bizimkisi seneye gelecek yanima

Okul bu sene bitiyor bizde yakında evlenıcez İnşallah Allahın izniyle tek çözüm bu

• Konu ağlama duvarına donmus

• oldum olasi annem baska karşı cinsi sevemedim sadece
    cinsel obje olarak gördüm. Bi ara düşündum tum hoşlandigim kizlari bunlardan neden hoslaniyorum diye hep fiziksel özelliklerinden dolayi ortaya cikti.Hic bir kiza ilgi göstermedim ilgi gören hep ben oldum.Sonum ne olacak bilmiyorum.Üniversitenin ilk haftasinda bi kizdan cikma teklifi aldim kiz güzeldi ama hiç bir ortak özelliğimiz yoktu ben de kibarca reddettim.Gerçekten acınasi haldeyim.Hic kisiligimden hoşlanan o yuzden benle olmak isteyen bi kiz rast gelmedi. :/ Hep icimi dökmek istedim kısmet bugüneymis...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite 2.sınıfım lise sondan beri görmediğim kızı halen seviyorum. Ulan tam da kafama uyan kızdı, cesaretime sıçayım işte kız gelip soru anlattırırdı son sene, mesajlaşırdık geceye kadar, şu an düşünüyorum da en salakça esprilerime bile gülerdi, öküz değilsin gel söyle diyordu resmen ama nerde bende o özgüven. Sonra sınav dönemi falan derken zaten unuttuk birbirimizi. Halen adres çubuğuna "t" yazdığımda onun twitterı çıkar. O beni düşünmüyor o ayrı mesele. Başka birini de sevemedim daha doğrusu sevmek istemedim çünkü ben istemsizce boş kaldığımda o t harfine basacağım, biliyorum kendimi. Biriyle birlikte olsam ona haksızlık olacak. İnşallah unuturum.

Ayrıca koyacağınız playliste mıçayım arkadaş gece gece tam iddaadan 200 lira vurmuşum 89'daki golle kafam rahatken gelip yapılır mı bu? Aha bak yine açtım twitterı memnun musun?

Bir gülüşü var sanki cuma günü son iki ders beden

• O biliyo kendini. Mal hatun.

• Geçen sene merhabalasiyorduk,az da olsa konusuyorduk, yazin instagramda karsilikli foto begeniyorduk. Okulun ilk günü o sonradan geldi bi merhaba günaydin bile demedi. Benim bildiğim sonradan gelen selam verir. Tek olsa belki gider ben selam verirdim de yaninda baska kizlarda oluyor. İşte 2 haftadir selamlasmadik bile. Hatta bugun benim on siramda oturuyordu. Yine sonradan geldi ama yine bir seslenme yok. Eğer mecbur kalmazsam o selam verene kadar ben de selam vermiyeceğim. Ne saniyorlar bunlar kendilerini? Ben o kiz gelince hemen yanina giden tiplerden değilim ve belki de bu yüzden kaybediyorum.

Edit: Öyle aşırı güzel biri de değil normal bir kız ama zaten biz de brad pitt değiliz. Standartlara göre iyi.

Edit2: Bi de ben bunu gecen sene tanistiktan sonra facee eklemiştim. Bir ara profilini dondurdu sonra tekrar açmış ama benim haberim yoktu. Sonra ben instagramdan takip etmeye başladım o da takipe etmeye başladı. Sonra birgün facete bir baktim ortak arkadaslar var ama ben arkadasi değilim. Böyle oldugunu daha onceden gorsem eklermiydim instagramdan onu :( Ama dursun o aklimda planlar var onlari gerceklestirip bende onu instagramdan takip etmeyecegim

Edit3: konuyu açan arkadasa cok tesekkürler.içimde kalmisti kimseye anlatsmiyordum. En azindan buraya doktum icimdekileri.

Edit4: Aslinda aklimda hala eskiden hoslandigim kiz var ama kizi 2 yıldir gormuyorum. Son gordugumde sinavdan cikmistik lysden. Otobus bekliyorduk. Caktirmadan o bana bakiyordu ben ona bakiyordum. Onun otobusu once geldi. Bayada kalabalikti. Tam binecekken soyle donup bir bakis atmazmi bana. O an bittim ben. Sonra pencere kenarinda oturuyordu. Yaninda da bir akrabasi vardi. Ona gosteriyordu beni. Sanirim bizim siniftan felan diyordur. O günden sonra hiç görmedim reelde. Sosyal medyada arada resim paylasiyor en azindan yasadigindan haberim oluyor. Bilgisayar muhendisligi okuyor ama sosyal medyayla arasi hiç yok. Aradan 2 yil geçmesine rağmen kalbimin bir tarafinda hala duruyor. Heralde hiç unutamayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Ekim 2014; 0:56:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ayrıldık. Seviyorum, özlüyorum. Ama geri dönmesini istemiyorum. Bi yandanda istiyorum. Ama eskisi gibi olamam onunla yeniden. İp koptu bi kere.
  • 2 yıldır sevgiliydik iki ay önce ayrıldık. Whatsaptan yarım saat olduğu bile oldu birbirimkze bakıyoruz mal gibi. O çevrimiçi bende öyle. Ama yazan yok

• Bir kız var ünide aynı sınıftayız arada bir hoşlantı var bence ama bir türlü bir araya gelemiyoruz İlk önce sınıfta arada bakışıyoduk sonra bir gün iyi günler dedi sonra çikolata ikram etti ben de başka zaman sakız ikram ettim böyle saçma bişi vardı sonra gittim bişiler sordum konuştum ben ahmet bu arada dedim onun da ismi ipekmiş oha manyak bi isim bence Neyse geçen arkadaşlar falan da var gel dedim dışardayız onun da arkadaşları vardı neyse bizim masa da belli değildi gittik en ücra köşeye oturduk bizi bulamamışlar sonra da ben onları bulamadım. Çıkışta birbirimize bakıyoruz yaklaşınca da iyi akşamlar diyoruz falan garip bişi var aramızda şu an

• dup tıs duptıs tak

duptiriririridup tak
  • ilki tam bi fiyaskoydu adını bile unuttum ,, sonuncusunu cok severdim adımı bile unuttu ,,

• derteleşelim?

• bi kokoreç olsaydı şöyle 10 yarım aovv

• Yabancı bririne gönül vermek zor iş..
  • tavlamaya çalışıyorum olursa. olduktan sonra işler döner bende
  • faceden instagramdan fotolarina bakiyorum.Hala sevebilmek onu fotograflarindan. 5 senedir ayriyiz. zaten hic birlikte olamadik ki!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.