Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyorum diyemem de gerçekten hoşlandığım bir kız var ama mal mal davranıyor orası sıkıntı. Bana Dota 2'yi öğret dedi face'ten mesaj attım oyuna giriyorum diye tınladığı yok salağın. Tuğçe olur da bu mesaji okursan mesajlarıma cevap vermediğin ve her önüne gelenle samimi olduğun için senin kafana s*çayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Her gun konusup sabahliyoruz fakat onun yanindayken konusamiyorum ve bana guvenmiyor sevdigime inanmiyor filan en karisik benim sanirsam

ah ulan ah şu beni gerçekten sevmiyorsun tripleri yok mu . oysa ki o da seni azıcık sevse kollarında olurdu şimdi. üzücü . aynısının bir benzeride bende.

Hocam benim durum cok farkli bahsettigin gibi degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok seviyorum, sırf onun için 145derece değiştim. 9da abaza, 85 kg, barzo, haysiyetsiz, sınıf ortasında küfür eden biriydim. 11'de hiçbir kıza bakamıyorum, 62 kg, küfür ederken içi sızlayan hiç sesli doğru dürüst küfür edemeyen birisi oldum. 1 yıl neredeyse hiç konuşmadık ama 9un 2. yarısı ile 10un ilk yarısı Sırf onun için değiştim. Artık Konuşuyoruz whatsapp'ten, yüz yüze aynı sınıftayız, kıskandığımı falan hafif hafif belli ettim, umursadığımı da, sonsuz güvendiğimi söylemiştim zaten . O beni ark. olarak görüyor diye çok korkuyorum 2 aya kadar teklif edeceğim en geç tavsiyeler neler

• Yalanın bile bir sınırı, adabı olur.

Kimse kimseye seni seviyorum diye yalan söylememeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Çok seviyorum, sırf onun için 145derece değiştim. 9da abaza, 85 kg, barzo, haysiyetsiz, sınıf ortasında küfür eden biriydim. 11'de hiçbir kıza bakamıyorum, 62 kg, küfür ederken içi sızlayan hiç sesli doğru dürüst küfür edemeyen birisi oldum. 1 yıl neredeyse hiç konuşmadık ama 9un 2. yarısı ile 10un ilk yarısı Sırf onun için değiştim. Artık Konuşuyoruz whatsapp'ten, yüz yüze aynı sınıftayız, kıskandığımı falan hafif hafif belli ettim, umursadığımı da, sonsuz güvendiğimi söylemiştim zaten . O beni ark. olarak görüyor diye çok korkuyorum 2 aya kadar teklif edeceğim en geç tavsiyeler neler

Cikma teklifini yuz yuzeyken et birde ufaktan gazi ver artik sevdigine dair

• quote:

Orijinalden alıntı: mütehassıs

Yalanın bile bir sınırı, adabı olur.

Ben onu zamaninda yaptim ve en basindan beri sevmedigimi soyledim ve su an o kizdan hoşlanıyorum pismanim

• quote:

quote:

Ben onu zamaninda yaptim ve en basindan beri sevmedigimi soyledim ve su an o kizdan hoşlanıyorum pismanim

Herkesin başına söylediğinin tam tersi geliyor sanırım. Sen sevmiyorken sevmişsin, o kız seviyorken sevmedi. Karışık işler valla. Sonunda pişman olmuşsun belki ama yalan söylemeyerek iyi yapmışsın

• quote:

quote:

Çok seviyorum, sırf onun için 145derece değiştim. 9da abaza, 85 kg, barzo, haysiyetsiz, sınıf ortasında küfür eden biriydim. 11'de hiçbir kıza bakamıyorum, 62 kg, küfür ederken içi sızlayan hiç sesli doğru dürüst küfür edemeyen birisi oldum. 1 yıl neredeyse hiç konuşmadık ama 9un 2. yarısı ile 10un ilk yarısı Sırf onun için değiştim. Artık Konuşuyoruz whatsapp'ten, yüz yüze aynı sınıftayız, kıskandığımı falan hafif hafif belli ettim, umursadığımı da, sonsuz güvendiğimi söylemiştim zaten . O beni ark. olarak görüyor diye çok korkuyorum 2 aya kadar teklif edeceğim en geç tavsiyeler neler

yok be zaten yüz yüze edeceğim. gazı vermek derken nasıl mesela? herkes diyor da hiç örnek yok ya

• quote:

quote:

quote:

Herkesin başına söylediğinin tam tersi geliyor sanırım. Sen sevmiyorken sevmişsin, o kız seviyorken sevmedi. Karışık işler valla. Sonunda pişman olmuşsun belki ama yalan söylemeyerek iyi yapmışsın

Hocam 2 kere yaptim ayni hatayi ben . artik kiz bana hic guvenmiyor fakat hala beni seviyor attigi mesajlara cevap vermedim az once 50 ye yakin mesaj atmis sevmiyorum fakat iyi bi kiz sevmem lazim

• benimkide beni çok seviyor bana çok güveniyo bana aşık banada söylüyo ama olmaz diyo neden olarakta üniversiteye başlamam,beni düşünmekten ygs lysye çalışamaması falan bende çok seviyorum aşığım ama birlikte olamıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

yok be zaten yüz yüze edeceğim. gazı vermek derken nasıl mesela? herkes diyor da hiç örnek yok ya

Ufaktan sevdigini belli et diyorum birden soyleme aradan aradan gonder . Mesela ornek istersen yarin evde tekim karnim acikti yumurta filan nasil yapiliyo de oda anlatir sende dersin Marifetli bi kizmissin bana sen lazimsin gibi ufaktan gazla yani

• Tiki-Taka kullanıcısına yanıt
    Soyledikte noldu dostum boynumuzamı sarıldı? En iyisi size deger veren birinini sevmek.cok pismanim cok beni seven bi kizi reddetmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 2 Ekim 2014; 21:23:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ufaktan sevdigini belli et diyorum birden soyleme aradan aradan gonder . Mesela ornek istersen yarin evde tekim karnim acikti yumurta filan nasil yapiliyo de oda anlatir sende dersin Marifetli bi kizmissin bana sen lazimsin gibi ufaktan gazla yani

ha öyle tamam hocam sağolun

• Dersaneye başlayalı bir hafta felan oldu ama onu iki üç gün önce farkettim ön sıraya oturunca. Daha günaydın günaydın diyoruz pek bir şey yok hanımefendi 1 gün gelip 1 gün de gelmiyor halbuki ben onu görücem diye sabahları o tıklım tıklım otobüslerin verdiği bıkkınlığı unuttum. Hoşladık işte ama yakışıklı değiliz ki be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bir iki ay içinde bir sorunum yoktu ama ne zaman yeni fotoğrafını gördüm, o zamandan beri gereksiz bunalım içindeyim. Deminden beri kendi kendime "Ben kafayı yiyorum galiba ehehehe" diyorum. Hep aklımda arkadaş. Ne yapacağımı da kestiremiyorum. İlişkiyi bitireli 7 ay olacak. O tabi buldu birisini, delikli boncuk yerde kalmaz hesabı.

Gerçekten kafayı yiyorum galiba.
  • Sevdiğim kadına sadece arkadaşız, ben artık çok yoruldum. Hayatımda aşk değil güzel bir arkadaşlık istiyorum dedim. Kabul etti bunu, onu sevdiğimi bilmiyor.
    Çok kötüyüm dostlar. İçim acıyor, her sabah uyanırken ve her gece uyumaya hazırlanırken o var aklımda. İş hayatımı bile etkilemeye başladı. Ona her şeyi anlatıp kaybetmek istemiyorum. Yarın gidiyor Antalya'ya 1 haftalığına. Pek konuşamayacağız.
  • Sevgili ne lan yeniyor mu o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 2 Ekim 2014; 21:36:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada söylersem döverler büyük ihtimalle

• Böyle kafamı duvarlara vura vura parçalayasım geliyor.Unutana kadar vurmayı.Olmuyor lan.Olmuyor.
  • Hafta sonu bir yaş buyuk kuzeni, o ve ben sinemaya gideceğiz hala soyleyemedim bakalım belki söylerim soylersem edit gelecek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.