Şimdi Ara

Hadi bunlarıda boykot edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yiyorsa bunlarıda edin ve taş devri dönün Hadi bunlarıda boykot edin 

Pc mağazalarına saldıran tipleri görürmüyüz Hadi bunlarıda boykot edin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 13 Kasım 2023; 0:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlara sektorun bu kadar bagimli olmasi zaten sakincalidir. Istenirse gayet tabi boykot edilebilir. Devlet buna akternatif cozumler sunarsa olur. Rusya yedigi ambargolara karsi kendi sistemleriyle kendine yetmeye calisti.

Microsoft sektorde haddinden fazla tekelci oldu. Karsisindaki rakipleri ise zayiflatiyor. Office yazilimlarinin alternatifleri var. Bulut sistemlerininde oyle. Microsoftun aylik odeme ve abonelik hizmetlerine baglamaya calistigi musterileri yolunacak kaz gibi gormesi ilerde bu sistemlerden vazgecmeyide kolaylastiracaktir.

Teknolojiden saglik sektorune ordan odeme sistemlerine dek her yerdeler. Sadece Microsoft degil Google ve hizmetleride var.

Boykot babindan ziyade zaten bu urunlerin tekelinde olmak buyuk bir hatadir. En azindan devlet kurumlari kendi calismalarinda Microsoft yerine Linux Unix tabanli sistemleri kullanmalidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

intel ve amdnin alternatifi varmı şu an ? windowsun bile yok dünyada tek ülke var işlemci geliştiren pc için

Daha rockstar games ea games gibi oyun firmalarını saymıyorum

Avrupa almanya gibi ülkeler bile bunlara alternatif bulamamış Türkiye nasıl bulsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 13 Kasım 2023; 0:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Çinliler kendi islemcisini uretiyorlar. Sistem Linix Unix tabanli olacagi icin Windowsa uygun islemci olmasina gerek yok. Alternatif yok degil var ama bazi yazilimlar varki Windowsa zorluyor. Isletim sistemi olarak kullanmasan bile sanal makina uzerinden yine Windowsa zorunlu kaliniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Sana cevap yetiştiren eleman iphone kuyruğunda idi alamanyada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya adamlar instagram, facebook, google ile İsrail'i protesto ediyor.

Ahahaha birde ünlüler, gazeticilerin instagramda paylaşım yapması. Para oluk oluk akıyor

Sen bilmem kaç yüzyıldır hala bir sure üzerinde tartışırken elin oğlu bunları yaptı işte sende hala konuş.

Kahve yerine deve sidiği iç.

• ben hiçbirini boykot etmiyorum tüm aldıklarım israile feda olsun   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    YARDIM ARTIK BULUN ŞUNU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sistemi ve oyunlar için Korsan4Ever ya da Linux, donanımda ise açık kaynak ürün yok maalesef.

• dephyr kullanıcısına yanıt

çünkü boykot çözüm değildir. çözüm olsa idi şu ana kadar kalıcı olarak çoktan uygulamaya geçilmiş olurdu. bence doğru olan şudur: israiloğulları içerisinde ırkçı olarak gösterebileceğimiz, sadece kendilerinin insan olduğunu, diğer insanların ise öldürülebileceğini düşünen ki; öldürülebilecek olanlara hıristiyanları da dahil eden, sapkın bir ideolojiye sahip olan bir kesim var.

siyonist rejim diyelim buna. bir de bunların kardeşleri var evanjelikler. bunlara boykot yapacak olmak zaten bir işe yaramaz. bunlar kendileri hariç diğer insanları zaten insan yerine koymuyor. bunlar yaptıkları zulümler ile zaten ideolojilerini açıkca gösterirlerken, bizim yani kendi açımdan yazıyorum islam aleminin ve bunlara cephe alacak bir kısım ehli kitap aleminin, bu ikili kardeşlerden merhamet beklemeleri, bekleyecek olmaları abesle iştigaldir. bu arada israilin içinde de bunlara karşı cephe alan insanların olduğunu unutmamak gerekiyor.

dolayısıyla yapılacak olan nedir denirse bence, bu iki kesime evrensel olarak öncelikle mobing yapılması lazım. yerin dibine batıracak lakaplar kullanılarak, tüm dünyaya şahıs isimleri ve bu sapkın gruplar ilan edilecek. sürekli dile getirilecek. bunun bir kere kesin yapılması lazım. insan içerisine çıkamayacak hale getirilmeleri gerekiyor. bunlarla toplantı yapacak olmak, anlaşma yapacak olmak hikaye. neden hikaye diyorum? örneğin aytunç altındal bunu şu an hatırlayamadım ama ya üç isa kitabında ya da devlet ve kimlik kitabında, galiba üç isa kitabında ingilizce olarak bıraktığı bir bölümdeki yazısında gayet güzel açıklamış. bu yazı özellikle ingilizce bırakılmış ki; yurt dışında yaşayan türklere hitaben di yanılmıyorsam. yani şöyle söyleyeyim onların beklediği isa peygamber ile islam aleminin beklediği isa peygamberin birbiriyle alakası yok. çok da güzel açıklamıştı.

yani bu iki kesimin ibrahimi din ile alakası yok diyelim. pagan dinine sahipler dememiz gerekiyor. kendilerini insan, diğer geri kalanları adeta köle olarak görüyorlar. bu sebeplede kolay öldürüyorlar. ayrıca kendilerini kibirli, güçlü gören, kaba kuvvet ile her şeye ve hedeflerine ulaşabileceklerini düşünüyorlar. bunlardan bir şahıs ismi lazım değil, hatırlanacağı üzere gazzeye atom bombası atılması olasılığından bahsetmişti. yani ne olduklarını anlayın artık. bu her iki kesim ile mücadelede din sahibi olmak gerekmiyor. siyonist ve evanjelistlere cephe alacak, bunlarla mücadele edecek olanlar ile birlikte olacak şekilde, farklı ideolojiye, örneğin sadece dünyevi olarak yaşayanlar gibi her kesimden insanların destek verecek olmaları şarttır.

umarım sen de bu destek grubunda kendini görüyorsundur. yoksa işin zor dememiz gerekiyor. Allah bilir, cehennem bile paklamaz bu iki kesimi. yoksa dediğin gibi detay vermeden, aldığım her şey israile feda olsun demenin bir sakıncası yok yani. ben de helal olsun derim israil'e ama yukarıda yazdığım görüşlerim çerçevesinde. Hadi bunlarıda boykot edin 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.