Kinghtta banlanları ve knighttan nefret edenleri wow oyununa bekliyoz...... ben oyunu indirmeyee başladım bilee....
Kolay gelsin sana
WoW Forumuna Lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: PlayG4
Kinghtta banlanları ve knighttan nefret edenleri wow oyununa bekliyoz...... ben oyunu indirmeyee başladım bilee....
kardes wow oyununu nerden indirioz?
EWET WOW İNTERNETTEN İNİYOR MU YA ? BENİM BİLDİGİM KADARIYLA ORG. CD ALCAKSIN SONRA ADA 20 DOLARA ÜYELİK ONDAN SONRA OYUNU OYNAYACAKSIN ... AMA EMİNİM Kİ O PARA O OYUNA SONUNA KADAR DEGER YA SÜPER BİR ŞEY YOK ÖYLE ONLİNE OYUN
lütfen kendi forumuza gidin
online oyun kategogirisinde WoW forumu var oraya gidin orda konuşun
hergün bi oyun çıkarıorsunuz kardeşim....diyer bölüme yassanıza
frre de oynucksana vazgeç dicem ama şimdi çoook ilerlemiştir
quote:
Orjinalden alıntı: PlayG4
nerden iner
oyunu bos bosuna indirmeyye calısmayın cunku 3-4 gb. Bulsanız bile kesin bi hata cıkıyor. kesin bisy istior yani Bence gidin tanıdıgınız bi wow oynayan arkadasınızdan alın yani internette aramaya calısmayın.
(Benden Size Tavsiye).
kaçakçıda bulunuyo ben daha yeni oynamaya başlıcam bu site en iyi bilgiyi verdi diğer forumlarda beşpara etmez bi ilgi var wowa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme