Arkadaşlar banlık bir konumu bilmiyorum ama Hacker lazım.PM'den ltfn iletişime geçiniz.Gerçekten acil yardım lazım arkadaşlar.
quote:Orijinalden alıntı: Fashionalityquote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® ben koyacaktım benden hızlı davranmış arkadaşAlıntıları Göster Şaka dimi bu başlık?
quote:Orijinalden alıntı: Fashionalityquote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® ben koyacaktım benden hızlı davranmış arkadaşAlıntıları Göster Okan yetiş...
quote:Orijinalden alıntı: No Way OutŞaka dimi bu başlık?Alıntıları Göster Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: barmanBen hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim. Alıntıları Göster Şaka değil site hacklemeyi bilen çokkişi var ve benimde ücretsiz forum sitelerinden birini hackletmeye ihtiyacım var.
quote:Orijinalden alıntı: barman Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-87C36FFD1Hacker lazım dediler geldik..Alıntıları Göster Bişeyide ciddiye alın.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-5899691A1hekır ne arar la dhdeAlıntıları Göster 3 senedir burdayim ben öyle birşey görmedim
quote:Orijinalden alıntı: Micuvan3 senedir burdayim ben öyle birşey görmedimAlıntıları Göster yemek sepetinden yemek söylüyor sanki hey allahım.
quote:Orijinalden alıntı: Micuvan3 senedir burdayim ben öyle birşey görmedimAlıntıları Göster İyi yine konu silinmedi.Ya kusura bakmayın bi forumda küfür yazıp banladı biri bende ona sinirlendim.Ne bileyim belki biri çıkar dedim.
quote:Orijinalden alıntı: barman Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim. hem hackersın hem de dondurucu tarzı programları kullanmayı biliyorsun öyle mi? hmmmm peki şunu sorayım serverı arka plana gömerken hangi şifrelemeyi kullanıyorsun? 128 bitlik blow fish mi? yoksa başka bir tane güvendiğin var mı? yazdığın kodlardan bir iki örnek gösterirsen seviniriz. o yaptığına hackerlık değil lamerlık derler anca
quote:Orijinalden alıntı: BaDRuLe quote:Orijinalden alıntı: barman Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim. hem hackersın hem de dondurucu tarzı programları kullanmayı biliyorsun öyle mi? hmmmm peki şunu sorayım serverı arka plana gömerken hangi şifrelemeyi kullanıyorsun? 128 bitlik blow fish mi? yoksa başka bir tane güvendiğin var mı? yazdığın kodlardan bir iki örnek gösterirsen seviniriz. o yaptığına hackerlık değil lamerlık derler anca alın arkadaşı dışarı
quote:Orijinalden alıntı: BaDRuLe quote:Orijinalden alıntı: barman Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim. hem hackersın hem de dondurucu tarzı programları kullanmayı biliyorsun öyle mi? hmmmm peki şunu sorayım serverı arka plana gömerken hangi şifrelemeyi kullanıyorsun? 128 bitlik blow fish mi? yoksa başka bir tane güvendiğin var mı? yazdığın kodlardan bir iki örnek gösterirsen seviniriz. o yaptığına hackerlık değil lamerlık derler anca
quote:Orijinalden alıntı: OzzmynnTRquote:Orijinalden alıntı: BaDRuLe quote:Orijinalden alıntı: barman Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim. hem hackersın hem de dondurucu tarzı programları kullanmayı biliyorsun öyle mi? hmmmm peki şunu sorayım serverı arka plana gömerken hangi şifrelemeyi kullanıyorsun? 128 bitlik blow fish mi? yoksa başka bir tane güvendiğin var mı? yazdığın kodlardan bir iki örnek gösterirsen seviniriz. o yaptığına hackerlık değil lamerlık derler anca alın arkadaşı dışarıAlıntıları Göster Süphanallah ibretlik bir paylaşım.
quote:Orijinalden alıntı: barman Ben hackerım. Msn dondurucu gibi programları kullanmayı biliyorum. İstersen yardımcı olabilirim. o zaman sen lamersın