Şimdi Ara

Hacizli arabayı satıyorlar yuh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-cok-temiz-polo-dusunenler-bakmadan-gecmesin/detay

internette çok miktarda hacizli araba var. bu arabaya bakıyordum. fiyatı da uygun geldi. arastırdım plakasını ve hem hacizli hem yakalamalı olduğunu gördüm.

bu nasıl iştir. arabasının hacizli ve yakalamalı olduğunu bilmiyor mu.

Ayrıca hepimiz e turkiye sifresi almalıyız. artık sorgu yapılmıyor araç plakasından.

Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
    YAKALAMA SGK ULUCANLAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ 09/03/2010
    HACİZLİ(H) SGK ULUCANLAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ 09/03/2010

• İlanı şikayet ettim.Gerçekten araç arayanların mutlaka E-Türkiye şifresi olmalı.Teşekkürler bilgilendirme için
  • Hacizli araç noterde cıkmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

Hacizli araç noterde cıkmıyor mu ?

bilmiyorumçıkıyor mu. ama e türkiyeden bakmadan almayın derim. ben de sifreyi yeni aldım. ordan çıktı. e turkiye sifresi olan plakayı yazıp deneyebilir
  • e-turkiye sifremi unuttum ne yapabilirim bu arada tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

e-turkiye sifremi unuttum ne yapabilirim bu arada tşkler.

Ptt ye gidip bi 10 lira falan verip yeni şifre çıkartman gerek. Diye biliyorum
  • Hacizli araba satıyor da çalıp satmıyor ya adam. Belki ödeyemiyor alacak kişi borcunu ödeyecek alacak temiz kağıdını binecek arabaya.

Yasadışı bir durum yok gibi ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araba hacizli mi, rehinli mi?

haczi varsa illaki temiz kağıdında çıkar, rehinliyse bi şekilde kaldırılır zaten
  • sgk,vergi dairesi gibi devlet kurumlarının haciz ve yakalamaları kolay kalkar
    kurumla anlaşırsın borc takside bölünür 1-2 taksit yatırır temiz kağıdını alırsın
    zaten öteki türlü satış olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Hacizli araba satıyor da çalıp satmıyor ya adam. Belki ödeyemiyor alacak kişi borcunu ödeyecek alacak temiz kağıdını binecek arabaya.

Yasadışı bir durum yok gibi ortada.

ama satan kisinin ilanda bu durumu belirtmesi lazım
  • Adamın borcu vardır satıp ödeyecektir. Ne var bunda? Eğer araca talip olduğunuzda telefonla veya yüzyüze konuştuğunuzda hacizli olduğunu söylemiyorsa o zaman sitem edilebilir. Bu durumda diyecek bişey yok. Çok para istemiş orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: agga

Adamın borcu vardır satıp ödeyecektir. Ne var bunda? Eğer araca talip olduğunuzda telefonla veya yüzyüze konuştuğunuzda hacizli olduğunu söylemiyorsa o zaman sitem edilebilir. Bu durumda diyecek bişey yok. Çok para istemiş orası ayrı

comfortline için çok istememis aslında biraz daha inse uygun olur. 6n2 kasa bu araç. eski kasa değil. ama tabi bu haciz isi sakat
  • İlan kaldırıldı.En azından pasife çekildi.Herhalde uyarmışlardır haciz konusunu açıkla diye
  • Noterde hepsi çıkıyor
  • quote:

quote:

e devlet sifresini almak 1 lira kaybedip yenısını cıkarmak 10 lira..yanlış bilgi vermeyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

quote:

quote:

e devlet sifresini almak 1 lira kaybedip yenısını cıkarmak 10 lira..yanlış bilgi vermeyelim..

Aynı şey değil mi söylediklerinizle söylenen

• Bu ilanı ben de gördüm, satıcı ile telefonda da konuştum, hatta işyerime yakınlığı dolayısıyla gidip arabayı dışarıdan bile gördüm. Satıcı kesinlikle hacizli olduğundan bahsetmedi, hatta satıp sıfırını alacağını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notrino

Bu ilanı ben de gördüm, satıcı ile telefonda da konuştum, hatta işyerime yakınlığı dolayısıyla gidip arabayı dışarıdan bile gördüm. Satıcı kesinlikle hacizli olduğundan bahsetmedi, hatta satıp sıfırını alacağını söyledi.

hocam plaka orda. internetten bir daha sabah gidip sorgu yaptım gene aynısı çıktı. varsa e türkiye sifreniz girin bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_ay

quote:

Orijinalden alıntı: reko

quote:

quote:

Aynı şey değil mi söylediklerinizle söylenen

Bana verdikleir ilk şifre yanlış çıktı..Yenisini de vermiyorlar..10 tl istiyorlar..Dolandırıldım anlayacağınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: notrino

Bu ilanı ben de gördüm, satıcı ile telefonda da konuştum, hatta işyerime yakınlığı dolayısıyla gidip arabayı dışarıdan bile gördüm. Satıcı kesinlikle hacizli olduğundan bahsetmedi, hatta satıp sıfırını alacağını söyledi.

hocam plaka orda. internetten bir daha sabah gidip sorgu yaptım gene aynısı çıktı. varsa e türkiye sifreniz girin bakın.

Yanlış anlamayın, size değil satıcıya güvenmiyorum. Ben dün akşam görüştüm satıcıyla haciz olayından zaten haberim yoktu, satıcı da hiçbirşey söylemedi. Yüzyüze görüşmedim zaten.
    Dikkatli olmak lazım piyasada her türlü üçkağıt dönüyor. Kime sorsan model yükseltecem diyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.