Şimdi Ara

HACİZ Hakkında lütfen yardımmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın kredi borcu ve akrabaya senetli borcu var akrabam avukata verdi ve aylık babamın maaşından para kesiliyor ve bankalar borcu odeyemedigimiz için bugün aradı çarşamba hacize gelicez dedi. Lütfen yardım bu tür durumlarda napilir yasal olarak veya eşyayı taşıma gibi fikirler? Trollemeyin zaten kötü durumdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up beyler yardım lütfen

• Upp lütfen yardım

• Kardeş öncelikle geçmiş olsun.
    Şimdi babanın borcundan dolayı eve hacZe tabi ki gelebilirler bu alacak lının en doğal hakkı fakat icra iflas kanunu değişti artık önceki gibi evden eşya kaldırna falan o kadar kolay değil. En basit anlatımıyla sizin evinizde atıyorum iki koltuk takımı varsa ancak birini götürebilir o da toksa bişey alamazlar. Yani yaşamınızı idame ettirebilmeniz için gerekli olan şeyleri alamazlar.

Fakat yüklü bi borç söz konusı ise sizin taşınmazınızı icra yoluyla sattırabilirler. Benden sana ve babana tavsiye sakın taahüd de bulunup borcu şu tarihte ödeyeceğim şeklinde bir beyan verip altını imzalamayın. Sonrasında olabilecekleri düşünmek bile istemezsin.

• Zor bir durum allah kolaylık versin..

yukardaki arkadaşın dediği gibi öyle kafalarına göre evdeki herşeyi alıp gidemezler tv dizisi değil bu..Bir iki kere ihtar çekmeye gelirler o kadar..artık öyle haciz'e gelme olayı filan çok kalmadı diye biliyorum ben son kanunlardan dolayı..Arkadaşın dediği gibi öyle her eşyayı gelip alamazlar belli bir kurallar var..Ve zaten babanın maaşından belirli bir miktar kesiyorlarsa hiç gelemezler cunku yasal olarak maaşın belirli bir yüzdesini kestikleri için zaten başka birşey talep edemezler öyle yüklü miktarda ödeme yapın veya gelip eşyalarını alacağız filan diye..Ama eğer çok yüklü bir borç ise ev kendinizinse malesef evi alabilirler elinizden..

Korkmanıza gerek yok haciz gelmez diye düşünüyorum ben..

Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda çözersiniz durumu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.