Şimdi Ara

Hacim İçin Yaptığım Şu Barfiks Programı Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 barfiks felan çekiyodum sonra arkadaşlar dedi kütle için çok ağırlık az tekrar dedi.Bende haftada 1 gün cumartesi günü sırt çantama tüm kitapları dolduruyorum bayağa ağır oluyor 6 kilo felan onu sırtıma takıp 10x2 barfiks çekiyorum.Sizce kütle kazanırmıyım bu programı düzenli bir şekilde uygularsam ?

• Barfiksin çalıştırdığı kas grupları, öncelikli olarak kanat ve bicepslere vuruyor. O kasların güçlenir ama ne kadar hacim kazanır bilemem.

10x2 derken 2 kere yapıp dinlenip tekrar yapma gibi mi ? Yoksa 2x10 mu demek istedin ? İkisi de uygun değil bence. 5-6 set 8-12 tekrar aralığında yapsan yeter. Zaten tek hareket çalışıyorsun
  • uzun vadede belki bişeyler olabilir.fazlasıyla büyük bir kas grubu ve sadece barfiks orayı gıdıklar gibi bişey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Barfiksin çalıştırdığı kas grupları, öncelikli olarak kanat ve bicepslere vuruyor. O kasların güçlenir ama ne kadar hacim kazanır bilemem.

10x2 derken 2 kere yapıp dinlenip tekrar yapma gibi mi ? Yoksa 2x10 mu demek istedin ? İkisi de uygun değil bence. 5-6 set 8-12 tekrar aralığında yapsan yeter. Zaten tek hareket çalışıyorsun

Resimdeki gibi çekiyorum hocam.Yanlış yazmışım kusura bakma 2x10.10x10 yapıyodum eskiden forumdaki arkadaşlar çok tekrarla hacim kazanamazsın çok ağırlık az tekrar çalış dediler.Bu arada hocam haftanın 3 günü kick box yaptığım için tek bir kas grubunu çalıştırmıyorum yani.Antremanda en az 100 şınav çekiyoruz mekik ve dambıl felan zorunlu çalıştırıyor hoca.

• Dediğim gibi 5-6 set 8-12 tekrar arası yapabilirsin. Sırtına ağırlık alınca yavaş bir şekilde zorlanarak tamamlıyorsan 8-12 tekrarı yeterli gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

uzun vadede belki bişeyler olabilir.fazlasıyla büyük bir kas grubu ve sadece barfiks orayı gıdıklar gibi bişey olur

Nasıl gıdıklar hocam ya ? Barfiks en kral sırt hareketidir.Arkadaş geniş açıyla çekiyomuşki sırtı en etkileyen harekette budur.Ağırlıklı sırt çantasıyla çekiyomuş 20 tane bence 6 ay sonra felan kanat kaslarında gözle görülür değişim olur.Kütle için zaten az tekrar çok ağırlık sistemi uygulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Niko

quote:

uzun vadede belki bişeyler olabilir.fazlasıyla büyük bir kas grubu ve sadece barfiks orayı gıdıklar gibi bişey olur

Nasıl gıdıklar hocam ya ? Barfiks en kral sırt hareketidir.Arkadaş geniş açıyla çekiyomuşki sırtı en etkileyen harekette budur.Ağırlıklı sırt çantasıyla çekiyomuş 20 tane bence 6 ay sonra felan kanat kaslarında gözle görülür değişim olur.Kütle için zaten az tekrar çok ağırlık sistemi uygulanır.

1 yıl sonra kanat resmini şimdiden merak ediyorum o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Buna yakın bi kanat yapar ama diğer bölgelerde hacim olmazsa yarasa gibi görünür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

quote:

Buna yakın bi kanat yapar ama diğer bölgelerde hacim olmazsa yarasa gibi görünür.

öyle olursa arkadaş çok çok şanslı demektir

• Eskiden biret pitin fayt kılaptaki hali yoktu. Bruce Lee vardı
  • 100 barfiks geniş tutuş mu çekiyorsun Kilo kaç ?

bodybuilding.com
    Weighted pull-up | Exercise Videos & Guides | Bodybuilding.com
    http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/weighted-pull-ups

Bu genişlikte ağırlıksız olarak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 29 Nisan 2013; 19:17:13 >

• Barfiks iyidir ya kapı barfikslerinden aldım 2 günde bir spor salonunda çalışır gibi çalışıyorum spor salonuna ek olarak 1 günde dinleniyorum
    bu tür sporlar vücüda dinçlik katıyor günün iyi geçmesini sağlıyor en azından hiç birşey için değilse bile bunlar için yapılır

ayrıca bruce lee nin kanat yapısı için 1 sene değil 2 3 sene uğralmalısın dostum

o ilham aldığım efsanelerden biridir her filmini izlemişim harika adam ya

ayrıca bruce lee kanalatları bende olcak başka birşey istemem :D
  • Barfiksi küçümsemeyin arkadaslar hele genis tutusta omuz baslarina bile vuruyor,dar tutusta da on omuz +ust göğüse vuruyor. Max 8 tekrar ceke bilecek agirlikla yapmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barfiksten sağlam kanat haraketi yoktur. Barfikse devam zamanla kanatlanıp uçarsın bile

• benim anlamadığım 100 barfiksi nasıl çekiyor acaba
  • youtube de bakayım dedim 100 tane çeken var mı bunu buldum gülme krizine girdim

• 100 taneyi tek seferdemi cekiyorsun hocam ?

• Arkadaşlar 100 taneyi bir seferde çekmem imkansız yanlış anlaşılmış sanırım.Normal açı 20 taneyi bir seferde çekebiliyorum fakat 20 20 gidersem tıkanıyorum o yüzden 10x10 olarak çekiyo(dum).Tam geniş açı 10 tane çekebiliyorum.Şimdi haftanın 3 günü tam geniş açı olarak 10-10-10 şeklinde çekiyorum.Yani haftada toplam 90 geniş açı barfiks.

Nasıl çektiğimi soran arkadaşlara söyleyeyim.Barfiksi çekerken çenem barın üstüne çıkıyor.İnerken ise kollarım kırık olmuyor l şeklinde.Bacaklarım kesinlikle hareket etmiyor.Kickboks hocam doğrusu böyle dedi bende böyle öğrendim body salonuna gitmiyorum. @kosi35 @Yengec1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulluky -- 26 Haziran 2013; 3:21:07 >
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Set tekrar olayını bana bir açıklarmısınız hocam orasını anlamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.