Şimdi Ara

Hacettepeli'den TR-EN / EN-TR Çeviri İşi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her öğrencide mevcut ekonomik sebeplerden, tecrübe ve alanda yer kazanmak adına çeviri yapmaya başladım. Hacettepe Üniversitesi'nde İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde okumaktayım ve her iki yönde 100 kelime başına 2 lira gibi makul bir fiyata çevirmekteyim. Ücreti iş başında alıyorum ve şu ana kadar eşe dosta yaptığım çevirilerde bu ücrette sürekli indirim yaptım, hiç iki lira olarak sabit kalmadı. Daha çok İngilizce'den Türkçe'ye çeviri yapmayı tercih etmekteyim fakat, Türkçe'den İngilizce'ye de yapabilirim. Anlaşmayı yapmadan önce sizden metni talep etmekteyim, eğer tıbbî terimler ve teknik konularda uzman bilgi seviyesi gerektirecek durumlarda amatörlüğümün çevirinin kalitesini etkileyeceğini veya çeviriyi yetiştiremeyeceğimi düşünürsem, işi kabul etmiyorum.
    Herhangi bir karakter sınırım olmamakla beraber, işi söylediğim güne teslim ederim, eğer bir gecikme olursa ücretin yüzde yirmi beşlik bir kısmını iade etmekteyim. Aynı zamanda Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerini aktif olarak kullandığım için istediğiniz zaman bana ulaşıp çevirinin ne durumda olduğunu sorabilirsiniz.
    Talep edilen durumlarda öğrenci belgesi ve örnek metin gönderebilirim. Hatta ihtiyacı olan eşe dosta söylemek gibi bi' kıyak yaparsanız bana, çok minnettar olurum.

• 2tl mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuteRobot kullanıcısına yanıt
    Kelime başına 0,5 kuıruş çok mu hocam? :/ Ki dediğim gibi ücret konusunda çok esneğim paraya ihtiyacım olduğu için, PM'den anlaşabiliriz her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neoravoiner

Kelime başına 0,5 kuıruş çok mu hocam? :/ Ki dediğim gibi ücret konusunda çok esneğim paraya ihtiyacım olduğu için, PM'den anlaşabiliriz her türlü.

2tl için değmez demek istedim onun yerine yazın akdenizin otaraflarda calissana

• Amatör çeviri için 100 kelime başı 2 lira fazla,Gönüllü olarak yap bence.
  • R10.net de makale yazarak ciddi paralar kazanabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.