Şimdi Ara

Hacettepe yapay zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Programa baktım. Oldukça bol seçmeli ders seçeneği var, senin seçeceğin seçmeli ders kotası da oldukça fazla ve hepsi bir sürü alana yönelmeye uygun dizayn edebileceğin bir program sunmuş oluyor. Hocalarına bakmalısın, kuvvetli hoca sayısı önemlidir. Ama ben programı çok esnek buldum. Veri bilimi konseptleri mi, ai ve ml gibi alanlar mı yoksa yazılım geliştiricisi olmak mı istersin bilmem, program hepsine istihdam sağlar gibi. Ama ai çalışmak herhalde isminden ötürü iyidir.

1. bilgisayar daha köklü
    2. esneklik:(eğer hiç bilgin yoksa "aa ne güzel işte object dedecting falan" diyebilirsin ama öyle olmayabilir. sana ne kadar uygun ona bakmanı öneririm. mesela ai dansa belki mobil daha hoşuna gidecek ve dersler kısıtlayabilir seni.
    3. öğretilmeyen konular: bunların en büyük örneği oop. ai da oop gerekli değil ama bu kadar temel bir konunun bile gösterilmemesi kafamda çok büyük soru işareti oluşturdu.
    Hocam oop hakikaten çok temel bir konu,seçmeli olarak kesin alınmalı zaten 8 tane alan seçmelisi var.zorunlu yapmaları daha mantıklı olurdu.onun dışında backend developerlık yapmak istemediğimden eminim
    Seçmelileriyle esneklik sağlayacağını düşünüyorum.bence de cs'ye gidip sonra odağını belirlemek daha avantajlı ama 4k sıralama bekliyorum.hacettepe cs tutarsa zaten onu yazacağım.ama image processing
    alanı çok ilgimi çekiyor ve yapay zeka yazıp seçmelileri iyi seçersem bence csden daha verimli olabilir

her ne kadar hacettepede okumasam da çok çok yakın arkadaşım hacettepe ceng de okuyor. ne zorluklar yaşadığını gördüm. alan belirleme olayı da çok değişiyor gerçekten(backend yapmak istememek de bence de çok haklısın admkasbdj) mesela geçen yıl "acaba oyun mu yapsam" diye bir girişmiştim de hiç hoşuma gitmedi. keza web de aynı şekilde ama tonla alan var. 17-18 yaşında gelecek ile bu kadar kesin bir seçim beni kısıtlar gibi hissettiğimden ai a falan hiç bakmadım şuanda data science ve ai çalışmama rağmen.

ceng ile ilgili sorun varsa da yazabilirsin

tebrik ederim şimdiden

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.