Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Rehberi [DEV REHBER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
7
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar kıymetli forum donanım haber ahalisi.
    DH geleneğidir, her sene burada üniversiteye gidenler gelip ya uzun rehberlerle ya da soru cevap etkinlikleri ile üniversite sınavına girenlere bölümlerinden bahsederler. Ben de şu alt başlıklar ile hacettepe bilgisayar mühendisliğinden bahsedeceğim:

✅ Hacettepe Üniversitesinin avantaj ve dezavantajları
    ✅ Bilgisayar mühendisliğinin avantaj ve dezavantajları
    ✅ Hacettepe Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünün artıları ve eksileri
    ✅ Beytepe kampüsünde sosyal, kültürel, ekonomik, sportif yaşamın nasıl olduğu
    ✅ İl dışından buraya gelmeyi düşünenler için Ankara hakkında genel bilgiler
    ✅ Üniversite ve bölüm hakkında sıkça sorulan sorular

Buyurun ilgili yazı:
    https://technogezgin.com/hacettepe-bilgisayar-muhendisligi-rehberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 25 Temmuz 2020; 23:2:46 >

• Aman hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Geçen seneki gibi bu sene de Hacettepe sıralamaları uçacak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D Hocam geçen sene tercihlerden önce Ankara'da bilgisayar mühendisliği için 5k (TOBB'dan) sonra en yakını 18k ile hacettepe idi, aslında aradaki uçurum kapanması adına sıralamaların uçması normaldi. Gerçi (covid diye millet tıpa yüklenmezse) bu sene de artacak yüksek ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 25 Temmuz 2020; 23:13:41 >
  • Hocam, Hacettepe bilgisayar düşünen biri olarak ne kadar teşekkür etsem az. Emeğiniz için teşekkürler, tüm hepsini okudum. Çok güzel bir rehber olmuş, çok sağ olun. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka büyük okullarda mühendislik okuyan arkadaşlarım sıralamasından çok daha iyi olduğunu söylüyordu hacettepe bilgisayar ve eenin.Yazacak arkadaşlar için faydalı bir rehber olarak gözüküyor.Emeğinize sağlık
  • Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olarak objektif ve detaylı bir şekilde okulumuzu tanıtmışsın tebrik ederim gerçekten, emeğine sağlık. Bu sene tercih edecek arkadaşlara yol gösterici bir yazı. Yazıyı okurken kampüsü ne kadar özlediğimi tekrardan fark ettim, ah corona mahvettin bizi.

• SeatSide S kullanıcısına yanıt
    @SeatSide @Walter H.White ve @salçasızmakarna hepinize teşekkürler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçlar açıklandığına göre son kez UP
  • Kaçla kapatacak acaba kafayı yiyecem

• kolcakpasa K kullanıcısına yanıt
    Hocam açtığınız konuya yazdım açıklamasıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 27 Temmuz 2020; 12:36:19 >
  • kolcakpasa K kullanıcısına yanıt
    Ben de kafayı yiyeceğim, açıklanmadan önce büyük ihtimal girerim gözüyle bakarken şu an imkansız diyorum. Böyle yığılmanın...

• Bilgisayar lablarını nasıl avantaja yazdınız anlamadım. Genellikle dersi alanların yarısı ayakta kalıyor, bilgisayarlar kötü. Birlik olmayıp gizliden iş çevirme sorunlu birkaç kişide değil neredeyse bölümdeki herkeste var maalesef.

• theshowstopper kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle sonuna kadar okuyup da yorum yaptığınız için teşekkürler.
    ikinci dediğinize kabul de, üst kattaki diğer labları görme imkanınız oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 27 Temmuz 2020; 21:40:17 >
  • salçasızmakarna S kullanıcısına yanıt
    hocam hacettepe yapay zeka da deneyebilirsiniz. zira 5-6k'dan sonra odtü'de falan da güzel mühendislikler bitmiş oluyor.
  • yurt, öğrenci evleri hakkında daha detaylı bilgi verir misniz? sıralama dışında neler etkili? 8k sıralama ile öğrenci evinin çıkma ihtimali nedir?
  • heatcan kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni fark ettim kusuruma bakmayın
    Yurtlar ile ilgili bulduğum şu yazıya bakın:https://blog.e-bursum.com/kyk-yurdu-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey/
    Bu yazı devlet yurtları (kyk) ile ilgili ama ayrıca Ankara çapında özel yurtlar da var kalabileceğiniz.

Hacettepe öğrenci evleri için buna ek olarak başarılı ve öğrenci evlerine ihtiyacı olan birisi olmanız gerek. 8k sıralama ile öğrenci evleri kesin gelir mi bilemem. Öğrenci işleri dairesi başkanlığı ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Not: Bu konuda bilgisi olan bir Hacettepe'li varsa ve yorum yaparsa çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 2 Ağustos 2020; 15:11:1 >

• sizce bu sene kaç k ile kapatır
  • 7k

• üzücü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.