Şimdi Ara

HACETTEPE ÜNİ. YURT BAŞVURUSU ALINAN HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde de aynısı oluyor m? HACETTEPE ÜNİ. YURT BAŞVURUSU ALINAN HATA

• Hacettepenin sisteminde genel olarak hata var yarın dene düzelmezse bilgi işlemi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basedtyrone kullanıcısına yanıt
    Sende de bu çıkıyor mu hocam
  • up yardım
  • çıkıyor
  • up
  • Ben çok önceden kullandım bu sistemi ve aklımda kalan "Internet Explorer ile yapınız." diye bir cevap aldığımdı, tarayıcı fark ediyor, yine de olmuyorsa arayıp sorun sizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK yurt çıkma şansı ve KTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bende de aynı hatayı verıyor genel bir hata .
  • Hacettepe'nin internet sitesinde genel hata var sanırım. Dedikleri gibi sorun Chrome'dan kaynaklanıyor da olabilir.
  • Bende sayfa hiç açılmıyor. Up.
  • up
  • Biriniz bilgi işlemi/öğrenci işlerini arasın
  • Ben email attım şu cevabı yazmışlar.Merhaba,

Aşırı yogunluktan dolayı erişimde sıkıntı yaşanmaktadır. Lütfen gün içinde tekrar deneyin. 04.09.2017 Tarihine kadar yurt başvuruları devam etmekte. Başvuruda herhangi bir sıkıntı yaşarsanız, lütfen tekrar iletişime geçin.

"Yurt Başvuru İçin Tıklayın!" linkini kullanın.

Teşekkürler.

http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/new/post.php?id=14&title=online-basvuru

• bunun için başvurulara uzun bir süre vermişler demekki , şuanda da giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .pelen.

Ben email attım şu cevabı yazmışlar.Merhaba,

Aşırı yogunluktan dolayı erişimde sıkıntı yaşanmaktadır. Lütfen gün içinde tekrar deneyin. 04.09.2017 Tarihine kadar yurt başvuruları devam etmekte. Başvuruda herhangi bir sıkıntı yaşarsanız, lütfen tekrar iletişime geçin.

"Yurt Başvuru İçin Tıklayın!" linkini kullanın.

Teşekkürler.

http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/new/post.php?id=14&title=online-basvuru

Açıldı şu anda. Temel profil bilgileri dışında bi şey yok. Güvenlik sorusu ekledim, şifreyi güncellemeye çalışıyorum, hiçbir işlem yapmıyor. Ne boktan sistemdir bu. Arıycam birazdan bilgi işlemi.

Aradım. Yoğunluk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 22 Ağustos 2017; 11:26:14 >

• The Neighbourhood kullanıcısına yanıt
    Hocam neyin yoğunluğu ya koskoca üniversite 50.000 öğrenci var günde en az 20.000 kişi bağlanacak. Bunu bile kaldıramıyor. Ben de sisteme giriyorum ama form falan yok hepsi vakit geçirmek için düzeltmeye çalışıyorlar 1.5 gün boşa gitti unutanı var, zamanı olmayanı var.
  • soudexxx kullanıcısına yanıt
    Sen ülkenin sayılı üniversitelerinden biri ol, altyapın şu yoğunluğu kaldıramasın. Şaka gibi.
  • yurt başvurusunu yaptıktan sonra güncellemek istedim ama olmadı baştan yurt kaydına tıkladım yeniden tüm bilgileri girip başvurum oldu.Başvurunuz başarı ile güncellendi dedi böyle mi güncelleme biri pm atarsada sevinirim
  • ragnarlove R kullanıcısına yanıt
    Yurt başvuru sayfasında sorularınız için ocinar@hacettepe.edu.tr posta adresini bırakmışlar oraya sorabilirsiniz benim güncelleme ile bilgim yok.Bende tekrardan girdiğimde hiçbir şey gözükmüyor fakat başvuru yaptıktan sonra bir numara vermişti ve başvurunuz başarıyla kaydedilmiştir dedi sorun olmaz sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.