Şimdi Ara

Hacettepe hukuk vs İstanbul hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +canlılığı
    +geçme notunun 50 olması
    +fazla sınavların zorlanılmaması
    +ankara gibi istanbul'a göre ucuz bir şehirde olması
    +istanbul kadar kalabalık yoğun olmaması
    +istanbul üniversitesi gibi de kalabalık yoğun olmaması
    +hocaları istediginiz zaman rahatsız edip fikir alışverişi yapabilmeniz

...
    Yukarıda hacettepe hukugun artılarını yazdım ..Sizce hakim/savcı olmak isteyen biri için hangisi tercih edilmeli ? fikirleriniz nelerdir ya da duyumlarınız ?
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostgamer1 -- 3 Ağustos 2018; 18:26:3 >

• up.
  • Hakimlik ve savcılığın bu iki yer arasında çok da fark edeceğini düşünmüyorum. Çünkü zaten daha çok senin çalışmanda bitecek bir şey hicbir fakülte seni özel olarak hazırlamayacak her türlü üstüne katman gerekecek. Evet kaliteli köklü eğitim kaliteli hoca ayrımı var ama dediğim gibi bu ikisi arasında dikkate almayı gerektirecek bir fark olduğunu zannetmiyorum.

Öte yandan keyifli bir üniversite hayatını, iühf yi seçersen, okul ve çevresi odaklı yaşayamazsın. Bu da otomatik olarak derslerden soğutur. Bir süre sonra okula gitmek bile istemezsin. Hacettepe beytepe ise kampüs hayatı, ders eğlence kulüpler hepsi bir arada. Başarılı olmak sadece eğitimle alakalı bir durum değil psikolojinin, ruhsal doygunluğun da etkisi cook büyük emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmt123 -- 3 Ağustos 2018; 18:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dmt123

Hakimlik ve savcılığın bu iki yer arasında çok da fark edeceğini düşünmüyorum. Çünkü zaten daha çok senin çalışmanda bitecek bir şey hicbir fakülte seni özel olarak hazırlamayacak her türlü üstüne katman gerekecek. Evet kaliteli köklü eğitim kaliteli hoca ayrımı var ama dediğim gibi bu ikisi arasında dikkate almayı gerektirecek bir fark olduğunu zannetmiyorum.

Öte yandan keyifli bir üniversite hayatını, iühf yi seçersen, okul ve çevresi odaklı yaşayamazsın. Bu da otomatik olarak derslerden soğutur. Bir süre sonra okula gitmek bile istemezsin. Hacettepe beytepe ise kampüs hayatı, ders eğlence kulüpler hepsi bir arada. Başarılı olmak sadece eğitimle alakalı bir durum değil psikolojinin, ruhsal doygunluğun da etkisi cook büyük emin ol
    aynen hocam sagol yorumun için haklısın ben de hacettepe düşünüyorum ki artılarını da yazmıstım konuda

• ups
  • Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim,Hacettepe Hukuk 2.sınıf öğrenciyim.Geçen sene sıralamam yetmesine rağmen İÜHF ile HÜHF arasında kalıp HÜHF'yi seçmiştim.Şu an bu seçimimden o kadar çok memnunum ki.HÜHF'nin İÜHF'den iki eksiği var biri öğretim kadrosunun geniş olmaması(Ancak bence bu önemli bir sorun teşkil etmiyor çünkü AÜHF ve İÜHF'nin öğrenci sayısı Hacettepe'den çok daha fazla dolayısıyla onların kadrosunun daha geniş olması da bu işin gereği),diğeri ise çok köklü bir fakülte olmaması.Ancak eğitimi ve fırsatları gayet güzel.Üstte de bahsedildiği gibi kampüs hayatı çok güzel,derslere AÜHF ve İÜHF gibi fakültelerden farklı olarak genelde derslerin hocaları geliyor.Yani asistan gönderip ders işletmiyorlar.Hatta asistanlar bazı pratik derslere geliyor diyebilirim.Hacettepe'nin zaten öğrenci kulüpleri ve kampüs hayatından bahsetmeye gerek yok,bana göre ODTÜ'den sonra en güzel kampüs.-Türkiye'deki-Somut verilere gelirsek Ankara'da yapılan kurgusal duruşma yarışmalarında kendisinden üst sıralamada bulunan Ankara Hukuk ve Bilkent Hukuk gibi okulları geçen hatta bu yarışmada geçen sene 1. ve 2. takımları çıkaran bi okul.Hepinizi bekliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.