Şimdi Ara

Hacettepe Hukuk mu İstanbul Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru başlıkta , bazılarına biraz saçma gelebilir bu kıyas sonuçta İstanbul Hukuk çok köklü bir ekol ama hacettepe nin kampüs hayatı çok canlı ve okulun Ankara'da olması öğrenciyi biraz daha rahatlatıyor ucuzluk bakımından. Sıralamalar aşağı yukarı aynı hangisini yukarı yazmak mantıklı sizce. Ayrıca bahsi geçen yerlerde okuyanlar da yeşillendirirse çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:18:39 >
  • comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, beni de zaten en çok kampüs etkeni düşündürüyor sonuçta 4 senemiz geçecek. Teşekkür ederim yorumun için

• Tek kelimeyle saçma bir cevap.

Kesinlikle İstanbul. Tek problem şehir. Eğer ki orada yaşayabilirim, zorlansam da alışırım diyorsan hiç düşünme yaz.

Hacettepenin eğitim olarak bir artısı yok, ayrıca bu işler tanıdıkla döner vs yorumları da gerçekten uzak, okuyan bilir öyle fakülteye gitmeden sallamaya gerek yok.

Velev ki tanıdıkla dönecekse de, İstanbulda çevre yapmak daha kolay kariyer ve ortaklık açısından. Ayrıca yapılan bu çevre daha verimli olur.

Hacettepenin artısı; kampüs (İstanbulun kampüsü olmasa da ortam olarak boy boy fark yer hacettepe)
    İstanbulun eksisi; şehir
  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yorum için teşekkürler. Peki İstanbul ve Ankara arasında maddi açıdan çok büyük fark var mı ? Yoksa göz ardı edilebilecek kadar mı? Hiçbir bilgim yok iki şehir hakkında da ama çevremdeki herkes İstanbul da tüm masraflar (barınma, yemek, vb) dahil aylık en az 1600-1700 kağıt gider diyorlar. Hele ev işi çok büyük masraf anladığım kadarıyla orada.

• lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:18:46 >
  • schadennfreude kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:19:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Hukuk’la Bilkent Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Hacettepe

• Sıralamaları aynı değil dostum. Birisi 667 kişi aldı birisi 205 2sininde sıralamaları aynı ama hacettepe 667 kişi alsa 10bin falan olur İstanbul 205 kişi alsa 2bin falan olur o yönden kıyasla bide. Ha şuda var hacettepe de toplamda 8 9 ögretim görevlisi var İstanbulda sırf 36 profesör

• comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok fazla değil bana söylenenler kadar

• Arkadasim senin yerinde olsam hacettepenin kampusunden once akademik altyapisina bakarim ben de istanbul hukuk yazcam bu sene ankara hukuk da geliyor fakat ikisinin de egitimini arastirdim pek bir fark yok deniliyor sehir olarak dusununce de istanbul agir basti hukuk okunurken de cevre edinilmesi gereke bir alan istanbulda sadece ist hukuk mezunu stajyer arayan hukuk burolari var ist hukuk markadir maddi acidan dusunecek olursak ankara mi ucuzdur istanbul mu bilemeyecegim kyk bursu cikarsa rahat edersin ama ozellikle hukuk ogrencilerine burs veren vakiflar varmis diye duydum ben de arastircam farkli dusunen varsa bizi bilgilendirsin

• geleceginhukukcusu G kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten akademik kadro konusunda iühf , ankaradan da daha önde. Yalnız öğrenci sayısı da çok fazla iü de bunu da göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum

• iühf nereye aühf'ün önünde yaa. ANKARA HUKUK 1 numaradır. ankara hukuk iğrenç bir kampüs ve ankarada olmasına rağmen iühf'ten daha yüksek sıralamayla alıyor ve 2. öğretimi de yok 10 bininci giremiyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: schadennfreude

Hocam zaten akademik kadro konusunda iühf , ankaradan da daha önde. Yalnız öğrenci sayısı da çok fazla iü de bunu da göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum

iühf nereye aühf'ün önünde yaa. ANKARA HUKUK 1 numaradır. ankara hukuk iğrenç bir kampüs ve ankarada olmasına rağmen iühf'ten daha yüksek sıralamayla alıyor ve 2. öğretimi de yok 10 bininci giremiyor mesela
  • up
  • muallimnaci kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yök atlas diye bir şey var. Sözleşmeli profesör sayısının bir önemi yok. Eğer girip ATLAS tan bakarsan prof ve doçent sayısındaki farkı görebilirsin. Ben gördüklerimi söylüyorum.

• tam birşey söyleyemem o kişiden kişiye değişir, ama istanbulda yaşamak vakit ve nakit açısından çok külfetli

@comolokko97 - 97 - 1997

ben aç kalır demedim.

ayrıca 800e istanbul çok zor.

full öğrenci akbil 80 lira
    kyk 250 lira
    kykda sabah kahvaltı akşam yemek, öğle yemeği okul yemekhanesinde günlük 12.5 olsa x30 375 tl

toplam 705 lira yapar.

insanları yanıltıp hayatlarını etkileme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 22 Temmuz 2016; 20:35:27 >
  • Beyler aynen İÜHF en önde. AÜHF'nin çapı ancak muş hukukla falan kapışır İÜHF Harvard vs.
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    tamam tırtıl, şimdi hemen o elindeki klavyeyi bırak ve konudan dışarı çık..

• İkisinde de tanıdığım var. Bir Aühf ögrencisi olarak İühf diyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.