TURKCELL SÜPER LİG MAÇLARI İSPANYA VE NİJERYA'DA 30.08.2008 11:58:00
Türk televizyonları halihazırda 13 ayrı ligden maç yayınlıyor bunun için 50 milyon dolar ödüyor. Buna karşın Süper Lig maçlarını İspanya ve Nijerya'ya satıyoruz. İşte Referans gazetesinden Kenan Başaran'ın yazısı...
Turkcell Süper Lig yeni sezonda İspanya'da yayınlanacak. Nijerya da ligin bir diğer alıcısı oldu. Türkiye'de ise 13 yabancı ligin yayını bulunuyor.
TURKCELL SÜPER LİG MAÇLARI İSPANYA VE NİJERYA'DA 30.08.2008 11:58:00
Türk televizyonları halihazırda 13 ayrı ligden maç yayınlıyor bunun için 50 milyon dolar ödüyor. Buna karşın Süper Lig maçlarını İspanya ve Nijerya'ya satıyoruz. İşte Referans gazetesinden Kenan Başaran'ın yazısı...
Turkcell Süper Lig yeni sezonda İspanya'da yayınlanacak. Nijerya da ligin bir diğer alıcısı oldu. Türkiye'de ise 13 yabancı ligin yayını bulunuyor.
KENAN BAŞARAN/REFERANS
Olsun hiç yoktan iyidir. Umarız Hacettepe'ye yenilip spanishlere irezil olmayız
Oruç başa vurdu.Linkdeki "ANADIR A MI AGENDA" yazan yeri yanlış okuyuverdim
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Şifreliymiş derken
Hocam biraz araştırma yaptım mümkünatı şu an için yokmuş
Vardır vardır mümkanatı da burda olmaz keyler meyler falan
quote:
Orjinalden alıntı: Quake58
Vardır vardır mümkanatı da burda olmaz keyler meyler falan
İşte onları araştırdım. Yeni bir sistemle şifreleme yaptıkları için henüz mümkünatı yokmuş.
Haa belki şu herşeyi internet üzerinden paylaşımla çözen receiverler varmış onlardan olsa olur ama zaten onlar ligtv'yi de çözebiliyormuş. Yani İspanyol kanalına gerek yok o zaman.
Demek ispanyada Turcell Süper Ligin karşılığı Liga Turca imiş
Liga Turca. bence çok kral bi isim olmuş
Arkadaşlar bir de el cezire sports aldı maçları, hatta ilk hafta Gs-denizli maçını yayınlamıştı. Tam olarak kimler almış ligimizi acaba, şunu iyici bi öğrenen olursa buraya yazsın lütfen merak ettim
Aslında bu iş bize bir şeyi daha ispat ediyor. Sadece 2 ispanyol bizim ligimizde diye adamlar Lig yayın haklarını almışlar. Gerçi birisi İspanya Gol kralı diğeri Avrupa Şampiyonu İspanyanın T.Direktörü ama bu bizim için aslında iyi bir ışık olabilir. Örneğin Japonya, Çin, Arabistan, Suriye, Özbekistan gibi ülkelerin en iyi oyuncularını alacaksın seneye direk bu ülkeye lig yayınını verirsin. Federasyonun bence bu işe destek olması lazım.