|
Ben de yardımcı olabilirim isteyene |
|

|
Ben de yardımcı olabilirim isteyene |
|
İtüyü bilmediğimden karşılaştırmam doğru olmaz ama hacettepeyi anlatabilirim o şekilde belki fikrinize bir katkım olur .Hacettepedeki eğitimin kalitesinden bazı konularda yakınsam da memnum olduğumu söyleyebilirim.Özellikle daha genç olan hocaların öğretim kadrosunda yer bulmasıyla beraber ciddi bir kalite artışı olmaya başladı.Öğrencilere yaklaşımları,yeni teknolojileri takip etmeleri ve işlerine karşı duydukları heyecan öğrencileri de motive ediyor diyebilirim.Daha yaşlı ve tecrübeli hocalarımız ise bilgi birikimi olarak çok iyi de olsalar bazılarının işlerine karşı heyecanlarını kaybettiğini ve bu sebeple "öğretme" konusunda yeterli olmadıklarını da söyleyebilirim.Bunun oranı 10 hoca da 1 veya 2 dir ama denk gelirsiniz muhakkak.Bölümün sunduğu imkanlar gayet iyi özellikle ankaradaki bilinen savunma sanayi firmalarından özellikle 3 üzeri ortalama sahibi olan mezunlar/öğrenciler teklif alabiliyor veya önceliğiniz oluyor.3 altında olan insanlar da tabi ki iş bulabiliyor ama savunma sanayinin işe alım kriterinden öncelik budur genelde o sebeple onu yazmak istedim. aday mühendislik vb şeyler de mülakatlara davet ediliyorsunuz kolayca bunları bende deneyimledim.asistan kadrosunda da yarı yarıya iyi ve kötü olanlar var.Küçümsemek için demiyorum ama alt seviye okuldan gelip asistan olan hocalarımızın bazıları maalesef yetersiz.Topluluklar çok aktif gelirseniz teknofestte falan her sene katılan ekipler var.hocalarla birlikte araştırmacı olarak çalışma şansınız oluyor yine öğretim hayatınızda. İtüyü bilmediğimden karşılaştıramam demiştim ama itü itüdür bir ekoldür nihayetinde.Benimde 4 yıl önce fırsatım olsa odtü itü ye gidebilsem önceliğim olurdu onu diyebilirim bunu okulları ve bölümleri çok iyi tanıdığımdan demiyorum ama bu okullar kült okullar orada okumak daima farklıdır muhakkak ama hacettepedeki aldığım eğitimden de şu ana kadar gayet memnunum ben. artık karar sizin tabi ki. başka sorunuz varsa cevaplayabilirim. |
|
Merhaba acaba günümüzde Koç ve boun un bile garantisi yokken Hacettepe ne ölçüde mantıklı yanlış anlamayın bunu hacettepenin ee alanında kötü olduğu için sormuyorum |
|
Merhabalar,günümüz şartlarında tabi ki hiçbirimizin iş garantisi yok.Yaşadığımız ülkedeki sorunlar hepimizin hayatına sirayet ediyor ama iş garantisi üzerinden seçilen bölümleri,okulları ve meslekleri yorumlamak doğru olmaz bana kalırsa.Hacettepe bu alanda iyi bir eğitim veriyor.Buranın öğrencisi olarak gelen insanlarda kendini yetiştirmekle yükümlü daha sonrası okulun adı sizi bir noktaya kadar taşıyor sonrası kendi yetenekleriniz ve becerilerinize kalıyor.O sebeple olayı sadece "iş garantisi" başlığına indirmenin sağlıklı olmadığı kanatindeyim. |
|
Up çekip şunu da şuraya ekleyelim ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Temmuz 2021; 21:57:42 > |
|
|
ne zaman mezun oluyon kanka? ytü makineden mezun oluyorum bu yaz. tusaşta aday mühendis programındayım. buradan başlıcam sanırım işe öyle gözüküyor. senin kafanda neler var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bölüm hakkında genel düşüncem gayet iyi olduğu yönünde zaten hatta forumda da elektrik elektronikle sorunu olmayanlara öneririm hep. Yapılan projeler, klüpler veya hocaların akademik başarıları zaten gayet iyi. Hatta üstteki yazıda bahsedilen hocanın kendini mühendisliğe adadığını bile söyleyebilirim çok başarılı birisi o konularda sıkıntı yok zaten. Ama işte bölümün iyi olması belirtilen şeyleri değiştirmiyor, maske altındayız diye kötü eleştirilere kulak vermeyeceksek iyileri neden dinlememiz gerektiği hakkında da bir argüman kalmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144953447 https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145027112 Konu ile ilgili biri bana, diğeri ise bir başka forum kullanıcısına ait iki eski mesajı buradan görebilirsiniz. |
|
An itibariyle Hacettepe EE'nin bu yılki ilk çevrim içi tanıtım faaliyeti hem Zoom hem de YouTube üzerinden devam etmektedir. İlgilenenlere duyrulur. https://zoom.us/j/99068789547?pwd=ZFFjNzhDSit2ODhyK3NMb3JoaWtJQT09 |
|
|
hocam selamlar. Bu sene benim de tercih listemde Hacettepe ee var. Tutar tutmaz garantisi tam veremiyorum. Bölümden ve Hacettepe'den ne kadar memnunsunuz? Ankara'dan ne kadar memnunsunuz acaba? Özellikle Ankara'da okumayı merak ediyorum. İmkanları ekonomik olarak zorluğu olarak falan. |
|