Şimdi Ara

Hacettepe bilgisayar vs İtü Makina [SON KONUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihe yazdım itü makina ama eve gelince huzursuz oluyorum. Tonlarca formül ezberleyeceğim makinada bana artı olan 2 faktörü var istanbul ve üniversite etiketi.
    Hacettepe yazsam ankaradan hoşlanmadım avm harici vakit geçirecek güzel bir yer yok gibi geldi ama bilgisayar mühendisi olmak isterdim. Kodlara falan ilgim yok ama bana ve kişiliğime en yakın bölüm o olacak. Bu sefet de hacettepe etiketi marmarada çok geçerli değil diyorlar. Sizce ne yapayım dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine gayet iyi bölüm bu huzursuzluk herkese oluyor son dakika tercihini değiştirip pişman olabilirsin ileride

• İtü makina hayırlı olsun.Ankaranın kışı çok kötü.
  • Up son saatler

• Up

• Itü etiketi çok daha iyi hacettepe ye kıyasla

• Anlarada üni okunmaz itü hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İktisat Vs Makine
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itu elektrik yaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine sadece ezber mi? Tıpa mı gidiyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Makine sadece ezber mi? Tıpa mı gidiyorsunuz hocam?

Hocam makina demek fizik demek ben de nefret ediyorum fizikten o yüzden 5 sene belki 6 7 sene nefret ederek okuyacağım. Ama hacettepe yazsam ankaraya zamanla alışırım ankara önyargım gider diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir alışır mıyım? Bir de hacettepeden mezun olsam marmarada rahat iş bulur muyum? Yakın çevrem bulamazsın diyor da hacettepe dediğimiz üni bi sütçü imam değil sonuçta haksız mıyım?

• Hocam ağrı ibrahim çeçen de düşünebilirsin

Kampüs yeni

Şu tercihler kapatılsa da kurtulsak

• Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Hocam fizikten nefret ediyorsanız hiç bulaşmayın mühendisliğe bence. Mühendislikte fizik görürsünüz diye tahmin ediyorum. Özellikle Makine mühendisliği fizik ağırlıklı bir meslek.
  • Up yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam fizikten nefret ediyorsanız hiç bulaşmayın mühendisliğe bence. Mühendislikte fizik görürsünüz diye tahmin ediyorum. Özellikle Makine mühendisliği fizik ağırlıklı bir meslek.

Ankaraya alışılır mı zamanla? İzmitten geliyorum denizin varlığı bile ferahlatıyor ama ankaraya ilk gittiğimde bunaldım acaba önyargı mı bu?

• Üniversite 4 sene meslek 40 sene hocam bence yolunu bu doğrultuda çizmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezzaninee

Üniversite 4 sene meslek 40 sene hocam bence yolunu bu doğrultuda çizmelisin

Hocam itüde ilerisi açık imkanlar iyi ama derslere sevmeden hatta nefret ederek gidicem. Hacettepede memlekete gidip gelmek biraz sorun 4 saat sürüyor sadece gitmek. Hacettepeden mezun olunca marmarada rahatça iş bulabilir miyim sizce?

• etiketmiş cartmiş curtmuş güldüm bence ilahiyat okuyun
  • itü elektrik veya kontrol ve otomasyon yaz makine istemiyorsan bu kadar,ama bunlar dururken hacettepe yazılmaz
  • Gerçekten fiziği bu kadar sevmiyorsan İTÜ Makine yazmamalısın bence. Kontrol ve Otomasyona bakabilirsin, hacettepe bilgisayar da çok iyi bölümdür, ama ankarada olması sıkıntı sanırım senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexoNN

Gerçekten fiziği bu kadar sevmiyorsan İTÜ Makine yazmamalısın bence. Kontrol ve Otomasyona bakabilirsin, hacettepe bilgisayar da çok iyi bölümdür, ama ankarada olması sıkıntı sanırım senin için.

Hocam mekanik kısmı yok bende ve daha da zorlaşacak üniversitede. Ankara konusu belki önyargıdır benim için zamanla alışır mıyım sizce?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.