Arkadaşım bölümün %30 ingilizce olduğunu bu yüzden hazırlık olmadığını söyledi. Bana çok saçma geldi bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
hazırlık var.
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz837
hazırlık var.
Hazırlık zor mu peki tavsiye ve bilgi verebilir misin?
Yani hazırlık zormu kolaymı onu bilemem üniversiteden üniversiteye değişir aam çokta zor olacağını düşünmüyorum.Sonuçta dil öğreniyorsun... Düzenli olarak çalışıp aksatmaman gerekıyor derslerini ..
hazırlık var ve zor.
quote:
Orijinalden alıntı: xsilein
hazırlık var ve zor.
Hiç bir şey bilmeyen için elbette zordur.Fakat altyapı varsa fazla zorlanacagını düşünmüyrum.
quote:
quote:
hazırlık var ve zor.
Hiç bir şey bilmeyen için elbette zordur.Fakat altyapı varsa fazla zorlanacagını düşünmüyrum.
hacettepede hazırlık mı okudun?
Hayır
quote:
quote:
quote:
quote:
hazırlık var ve zor.
Hayır
zor diyorum çünkü hacettepeninki gaziden ktüden ankaradan falan daha ağır.altyapın varsa da zorlanırsın.ama çalışan tabiki geçer.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hazırlık var ve zor.
Hayır
zor diyorum çünkü hacettepeninki gaziden ktüden ankaradan falan daha ağır.altyapın varsa da zorlanırsın.ama çalışan tabiki geçer.
Doğrudur fakat sonuçta dil öğretiyorlar yani ne kadar zo olabilirki,Neyi farklı yapacaklar ... Tabikide üniversiteden üniversiteye değişebilir ona lafım yok ama becerilmiyecek bir şey değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme