Şimdi Ara

Hacettepe Beytepe Kampüsü Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
3
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar forumda Ankara ve Hacettepe hakkında sorusu olanları görüyorum. Umarım başarılı bie kaynak çıkartabilirim.

Öncelikle okula metro ile nasıl ulaşacağınızı anlatmak istiyorum.

Diyelim ki Aşti ile Kızılaya geldiniz. Kızılaydan ise Çayyolu tarafına giden metroya bineceksiniz. Bu metronun güzergahı şöyle.

Kızılay - Necatibey - Milli Kütüphane - Söğütözü - MTA - ODTÜ - Bilkent - Tarım Bakanlığı - Beytepe burdan daha devam ediyor. Fakat siz Beytepe'de ineceksiniz. Metrodan indikten sonra merdivenleri çıkıp büfe tarafına ilerleyeceksiniz. Oraya EGO dediğimiz otobüsler gelecek. Kampüs içine o otobüslerle giriyorsunuz.

Sabah sıra olur fakat çok fazla beklemezsiniz. 5 ten sonra ise ego sıklığında azalma olur. Geceleri daha da geç gelirler.

Kızılay'a en son metro gece 1 de gelir. Ben 1:45 te egoya binip kampüsü gittiğimi hatırlıyorum.

Nizamiye:

Nizamiye'de her zaman kontrol olur. Üniversite kartınızı unutmayın. Fotoğrafını çekin. Yoksa iner Hacettepe'deb olduğunuzu kanıtlar ve yeni egoyu beklersiniz. Bazı özel durumlarda girebilirsiniz tabi. Okulu gezicem derseniz izin verirler.

Konservatuvar:

Geçen sene Beytepe'ye taşındı. Nizamiyeyi biraz geçtikten sonra hemen sağda konservatuvara giden bir yokuş var.

Ardından gelen durak

Kyk Kız Öğrenci Yurdu veya Emine Şerife Hanım Yurdu:

Bu yurtta kalan öğrenciler sene içinde çok çile çekiyorlar. Geçen sene çileleri daha fazlaydı. Fakat bu sene ego kontrolü ve Mansur Yavaş'ın verdiği 5 küçük ücretsiz ego da bu konuda çok etkili oldu.

Burası kampüsün ana yerleşim yerlerine yürüyerek 30-40 dk mesafede diye hatırlıyorum.

Konferans salonu ve Havuz
    Sol tarafta kyk kız öğrenci varken sağ tarafta havuza ve konferans salonuna giden bir yokuş vardır.

Havuz olimpik havuzdur. Tek girişi 15-20 tl civarı olmasına rağmen yıllık ücreti 220 tl ydi benim bildiğim.

Buradan sonrasını yola göre sağ ve sol olarak ayıracağım.

Önce sağdan başlıyorum. Burası alçakta kalıyor ve ....... kasabası olarak geçiyordu.

Stadyum:

Egodan baktığınızda ilk göreceğiniz yer stadyumdur. Okulun Amerikan futbolu, Rugby gibi ve birtakım kız oyunları olduğunu düşündüğüm takımları vardır örneğin quidditch yanlış yazdıysam bile umursamıyorum o kadar önemsiz haha.

Ama Amerikan futbol takımı ciddidir. Zor bölümdeyseniz hiç bulaşmayın.

Stadyuma bağlı olarak tenis kortu, basketbol sahası, binanın içinde kapalı basketbol sahası ve mikrop kapmanız olası olan bir gym i vardır.

Ayrıca otobüse göre sol tarafta yemekhane arkasında bir halı saha, bilgisayar mühendisliği bölümü yakınlarında bir tane daha halısaha vardır.

Özel Parlar Kız Yurdu:

Burası bildiğiniz özel yurt orada kalan hiç arkadaşım yok fiyatları bilmiyorum. Ama alt tarafında Odtü'de bulunan Çatı denilen gramına göre ücret ödediğiniz bir lokanta? bulunur. Güzeldir ben severim. 17-20 liraya tıka basa doyarsınız.

Kız ve Erkek öğrenci yurtları:

Buralar Hacettepe' nin yurtlarıdır güncel fiyat hakkında bilgim yok. 4 kişilik içinde banyo tuvalet olmayan yurtlardır. En alt katta mutfak vardır

Öğrenci Evleri:

İki kişilik odaları bulunan fiyatı geçen sene kişi başı 815 lira olan yurtlardır. Her katta bir tane mutfak bulunur. Tuvalet banyo içindedir.
    İki yurtta da hırsızlık olayları olabilir dikkatli olun

Ha bu arada stadyumdan sonra internet sorunu yoktur ve internet baya hızlıdır.

Beytepe Alışveriş Merkezi:

Kısaltılmışı Bam olan içinde çeşitli kafeleri marketi, zincir lokantaları, eczanesi bulunan öğrencilerin toplandığı bir alan.

Özel Atatepe Öğrenci Yurdu:

Güncel fiyat hakkında fikrim yok. Üç kişilik veya tek kişilik odaları bulunan özel yurt.

Ve ilerleyen taraflarda kampüsten izole gibi duran Hukuk Fakültesi var.
    Sol taraf dinlendikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • 2-3 kere gitmiştim mis gibi kampüs. yeşil vadi de nerden baksanız tutarlı bi mekan
  • Kampüse ulaşım maalesef berbat. Kampüs tamamen yokuşlardan oluşuyor. Fena kampüs değil ama içi daha da doldurulabilir. Odtü, Bilkent kampüslerine göre sönük kalıyor ama yine güzel sayılır.

• theshowstopper kullanıcısına yanıt
    Öyle, aklıma öğlen saati 30 dakika otobüs beklemek geldi.
  • yurtlarda cengcilere kıyak geçiyolar mı peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haha konuya ilgi oluşmuş devam edicem

• Hocam uzaktan eğitimle ilgili bilgi varsa arkadaşlara bu konudan aktarırsan iyi olur. Başka şehirden gelecekler vardır.

• Arkadaşlar uzaktan eğitimle ilgili tek bilgi bazı gerekli derslerse yüz yüze yapılabileceği başka bir bilgi yok. Önerim instagramdan hacettepe_itiraff ve hacettepeogrencikonsey sayfasını takip etmeniz. Eğer bir karar alınırsa direkt düşer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.