Şimdi Ara

Hacerül Esved taşı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu taş bazı hadis i şeriflere göre cennetten gelmiş insanların günahları tarafından sonradan kararmış bir taştır.

Bence anahtar bu beyler.Oncelikle ben bu tasin cennetten geldigine falan inanmiyorum kesinlikle.Tahminimce gojten geldigi icin insanlarin cennetten geldi olarak yorumladigi bir meteor parcasi.Ancak sizlere sorum şu:

Bu tasin basit bir tas oldugu kanitlanabikir mi? Bu tas bir defa dunyaya dustuyse birkac defa daha dustugunu dusunuyorum yoksa tarih boyunca sadece 1 kere mi dusmus.Ya da bilim insanlari bu tasi arastirsa gercekten sonradan kararma gibi bir durum soz konusu mu?

Bence bu tasin sonradan kararmis olmasina bile imkan yok cunku oyle olsaydi insanlarin gunahlarinin artisiyla birlikte daha da kararmasi beklenirdi.

Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşın yapısını bakılarak çeşiti tespit edilebilir bence. Ve eğer bu türde taştan bir sürü varsa...
    Güzel konu bi araştırayım

edit: Hacer-ül Esved taşının cennetten geldiği ve Allah'ın sağ eli olduğu yazıyor çeşitli kaynaklarda. Ama çıkan bir yangında parçalara ayrılmış. Bu bana pek mantıklı gelmedi. Sonra birleştirmişler. Birde taşın ismi ne zaman konuldu bilmiyorum ama her yerde taşın rengi ilk başta beyaz olduğu yazıyor ama Hacer taş Esved ise Siyah demek. Yani ismi ya sonradan konulmuş ya da tamamen uydurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yikes -- 31 Ocak 2016; 13:26:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar İslam'ı nerden yalanlayacaklarını şaşırdılar aradıkları yollara bak
  • Kardeş biz inanıyoruz bize göre cennetten gelmiş.
  • Tatil bitse de şu ilkokullulardan kurtulsak. Açılan konuya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Tatil bitse de şu ilkokullulardan kurtulsak. Açılan konuya bak

+1

• Hacer-ül Esved taşının cennetten geldiği ve Allah'ın sağ eli olduğu yazıyor çeşitli kaynaklarda. Ama çıkan bir yangında parçalara ayrılmış. Bu bana pek mantıklı gelmedi. Sonra birleştirmişler.
    Birde taşın ismi ne zaman konuldu bilmiyorum ama her yerde taşın rengi ilk başta beyaz olduğu yazıyor ama Hacer taş Esved ise Siyah demek. Yani ismi ya sonradan konulmuş ya da tamamen uydurma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cem Garipoğlu'nun mezar taşı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güzel bir yerden değinmişssin bence insanlar neden böyle yorumlar atmışlar anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klokt

Gayet güzel bir yerden değinmişssin bence insanlar neden böyle yorumlar atmışlar anlamadım

Bağnazlar çünkü :)

• Kirden kararmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klokt

Gayet güzel bir yerden değinmişssin bence insanlar neden böyle yorumlar atmışlar anlamadım

Sorgulamadan körü körüne inanmayi inanç saniyorlar cunku.

• ateyizler koşmuş hemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.