Şimdi Ara

Habersiz Alınan SSD İyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün 120 GB Evo'nun 220 TL'ye düştüğünü gördüm ama babama haber veremedim.O da şansına bugün almış.Tam anlamaz ama anlatmaya çalıştı Corsair Force GS almış.Muhtemelen 120 GB.

Sizce bu Force GS en az Evo kadar iyi mi?Biraz eskidi diye biliyorum ayrıca sanırım performansı da daha düşük peki dayanıklılığı nasıl?Ayrıca sorun durumunda Corsair Avrupa ile mi temasa geçmem gerekecek?

Teşekkürler

• sen dua et force gs almış , evo nedir force gs yanında :)
  • o kadar iyi değil ama iş görecek nitelikte olduğu kesin yani sizlik bir sıkıntı çıkma :)
  • Sen dua et Kingston v300 almamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

sen dua et force gs almış , evo nedir force gs yanında :)

Vay be o kadar iyi mi?Yani oturmuş kaliteli bir SSD olduğunu biliyordum da...
  • Yani idare eder diyorsunuz.Teşekkürler.
    @kurtulus cakici
    Evet ben de ilk öyle sandım hatta Kingston dedi az kalsın intihar edecektim Allah'tan yine bunu almış
  • ssd olsun çamurdan olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • force gs fiyatına göre alınacak en iyi ssd bence , ondan sonrası extreme modeller geliyor corsair neutron vs gibi evo ile kıyas etmemek lazım kullanırken görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

force gs fiyatına göre alınacak en iyi ssd bence , ondan sonrası extreme modeller geliyor corsair neutron vs gibi evo ile kıyas etmemek lazım kullanırken görürsün

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ssd olsun çamurdan olsun

Allah herkese nasip eder inşallah

Ne kadar fark yaratır acaba.Sonuçta alan kısıtlı 128 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Corsair Force GS fabrika verileri sözde çok iyi olan bir SSD, kullandım ama memnun kalmadım. Belki benim sistemle uyumsuzluk yaşadı, hoş tüm parçalarım güncel ve iyi ama ben tecrübelerime göre bir daha sandforce yongası içeren hiç bir SSD'ye bulaşmam.

MLC nand yongası iyi midir ?
  • quote:

ssd olsun çamurdan olsun

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh ya şimdi bir sorun çıkar mı? İncelemelere baktım ama iyi gibi görünüyor. İçime bir kurt düştü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicalik13 -- 19 Nisan 2014; 9:23:13 >
  • quote:

ssd olsun çamurdan olsun

+1
  • Başka düşünceler var mı?Cidden önemli arkadaşlar.
  • Dostum ben nabiyim peki? 2 ay once dolar yuksek diye v300e indirim yapmislardi yuksek 200e dusmustu bende hemen aldim. Aldiktan sonra ne goriyim. Nand flash degisikligi olmus ve tam performans vermiyormus. Kutuyu acmadaydim iade edicektim fakat malesef actiktan sonra ogrendim . Simdiki aklim olsa almazdim. Simdilik takmadim sddyi sistemi tamamlayinca gorucez .
  • Bence güzel yazma okuma deyerleri yüksek ıops deyeri evodan daha yüksek bende o ssd alacağım için çok rahat olsun
  • eğer değiştirme şansınız varsa evo alın. zira evo corsair gsden daha iyi bir ssd. evonun rakibi corsairde neutrondur.
  • Yanılıyosunuz corsair gs de çok iyi bir ssd evo ile yarışır
  • force gs serisi sandforce sf-2281 serisi islemci kullanir, evo ise samsung mex islemci kullanir. mex islemci bilhassa iops degerlerinde ve random read-write degerlerinde sf-2281 islemciden çok daha iyidir. evo çogu durumda corsairin en iyi serisi olan neutron/neutron gtx ile yarisir. en büyük handikapi tlc yonga kullanmasi ve amd islemcili anakartlarin güney köprüsü ile uyumsuz olmasidir.

ama arkadas hakli corsair gs de iyidir evo ile yarisir. tabi yersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 20 Nisan 2014; 1:59:22 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.