Şimdi Ara

Haber sitesi açacağım önerilerinizi alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var profesyonel bir haber sitesi yaptıracağım editör ekibimde var.
    HaberTürk, İnternethaber, Hürriyet, Haber7 v.b en az bu siteler düzeyinde olacak hatta çok daha kaliteli görsel ve yazılım olarak
    Ama şu şu olsun dediğiniz şeyler var mı bir haber sitesinde? Tüketici gözüyle bakın ve eklemek istedikleriniz benim için çok önemli

Selamlar.

• Tarafsız olması. Ama bu sefer okur bulabilir misin bilemem. Çünkü herkesin bir görüşü var ve görmek istediğini okur.
  • Resim galerisi olsun

• tarafsız olsun yeter görsellik istemem. Ama tarafsız haber sitesi yok olanıda barındırmıyolar. çünki her tarafa düşman oluyor
  • Konuya yazdığınız haber sitelerinin bağlı olduğu ajanslar var. Bu ajanslar kendi haberlerini kendileri buluyorlar. Sizde sanırım bu haber sitelerinden haberleri alıp ekleyeceksiniz , editörler de bunlar hakkında yorum yapacak. Kısacası haberi siz kendiniz bulmayacaksınız bulsanız bile bu sitelerinki gibi fazla olmayacaktır. Bunun için ben fazla tutulacağını düşünmüyorum.
  • Gereğinden fazla haber sitesi var ve onun 10 katı kadarı da açılıp kapandı. Çok riskli bir yatırım. Tutturmak, başarılı olmak çok zor hele 10.000 TL'lik bütçeyle... Umarım başarılı olur ne diyim... Haber sitelerine insanlar haber okumak için girer ama haberleri okumak 1 dakika sürer resim galerinde uzun süre geçirirler. Tadını kaçırmadan, okuyucuları sinir etmeden resim galerileri mutlaka olmalı. Ara sıra da yalan haber çıkarıp sitenin adını duyurman lazım. Tabi ben bu yolu tasvip etmiyorum ama haber siteleri hep kullanırlar.
  • internetten ürün alıp satmak daha çok kar getirir sana boşuna haber sitesi yapma bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafsız olsun zaten bir zahmet de boş boş haberler olmasın ve manşet haberler fotoğraf galerisine yönlendirilmesin.

Ayrıca siteyi açınca adresi mutlaka beklerim. En azından PM olarak.
  • Ben sana yardım edeyim. 200 den fazla haber sitesi yaptım. Elimde haber üzerine isimde var. Çok uygun fiyata yaparım.
  • 10 bin bütçen var ve gidip haber sitesi açıyorsun ?

hmm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.