Şimdi Ara

HAARP Son durum, artan depremler, toplu balina ölümleri ve nükleer reaktör sızıntısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haarp indüksiyon verileri şu an yükselişe geçmiş durumda ancak sitesine bağlanamıyorum. Benden kaynaklı bir sorun değilse birşeyler döndüğü ortada.

Öncelikle dün İspanya ve Japonya'da çok şiddetli olmasa da özellikle İspanya'daki deprem birçoğunuzu korkutmuş olabilir. Haberde yazılanlar son 40 yılda ilk kez İspanya'da deprem olduğu yönünde.

Oldukça güldüğüm safsatalarla karşılaştım bir iki gündür ancak cevap vermek istemiyorum, neticede kimsenin totosundan birşey attığı yok, veriler belli, edinilmiş tecrübeler belli ve HAARP boşuna çalışmaz arkadaşlar. Dikkat ederseniz veriler oldukça kabarık ve çok yoğunlar, sancılı bir sürece girdiğimiz kesin artık. Liseli diye itham edenler, yok şizofreni vesaire bu yorumları görmezden geliyorum biliniz. Bana kalırsa bu tür lakayıt mesajları yazmamakla, hem değerli vaktinizi harcamamış olursunuz hemde kendinize güldürmezsiniz diye bir nasihatte vereyim siz değerli insanlara.

Devam edersek, devam ettiğimizde karşılaştığımız tablonun anlamı ivmenin yukarı çıktığı ve çıkacağı yönünde. Çıktı ve çıkacak. Elbet her depremi HAARP ile bağdaştırmak manasız olur ancak son bir kaç gün ve bir hafta içinde çok yoğun bir şekilde gelen deprem verileri, haberleri olmak üzere, üzerinde düşünmemiz gereken birtakım dolapların etrafımızda döndüğünü de görmezden gelmememiz gerektiğini göstermekte.

Son deprem verilerini inceleyelim gelin hep beraber, bu linkten sizde inceleyebilirsiniz bittabi.

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.html

MAP 4.1 2011/05/12 16:23:49 38.419 -118.717 0.0 NEVADA
    MAP 4.9 2011/05/12 15:15:13 6.665 123.661 616.0 MORO GULF, MINDANAO, PHILIPPINES
    MAP 4.7 2011/05/12 14:26:04 31.091 51.195 45.1 CENTRAL IRAN
    MAP 5.1 2011/05/12 12:29:24 -19.754 -177.785 573.8 FIJI REGION
    MAP 4.8 2011/05/12 12:13:06 -35.632 -73.226 21.6 OFFSHORE MAULE, CHILE
    MAP 4.6 2011/05/12 09:46:37 39.746 143.276 36.3 OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
    MAP 2.5 2011/05/12 08:54:20 36.874 -121.608 5.0 CENTRAL CALIFORNIA
    MAP 4.6 2011/05/12 08:32:44 4.784 95.201 72.4 NORTHERN SUMATRA, INDONESIA
    MAP 2.5 2011/05/12 08:17:15 61.042 -147.554 16.5 SOUTHERN ALASKA
    MAP 4.7 2011/05/12 08:04:31 5.094 93.876 51.3 OFF THE WEST COAST OF NORTHERN SUMATRA
    MAP 4.7 2011/05/12 07:41:11 5.035 94.853 93.9 NORTHERN SUMATRA, INDONESIA
    MAP 5.2 2011/05/12 07:39:32 -17.234 -172.747 6.0 TONGA REGION
    MAP 5.0 2011/05/12 07:04:19 -10.053 -13.129 10.1 ASCENSION ISLAND REGION
    MAP 3.2 2011/05/12 06:00:44 18.191 -68.297 104.9 MONA PASSAGE, DOMINICAN REPUBLIC
    MAP 4.8 2011/05/12 04:44:48 -7.006 155.884 80.6 SOLOMON ISLANDS
    MAP 2.9 2011/05/12 04:32:52 40.285 -124.561 16.8 OFFSHORE NORTHERN CALIFORNIA
    MAP 4.9 2011/05/12 03:41:02 -54.716 1.330 10.0 BOUVET ISLAND REGION
    MAP 4.8 2011/05/12 02:36:05 -1.731 -81.594 32.4 OFF THE COAST OF ECUADOR

Son depremleri incelediniz. Kalın gösterdiklerim dikkate alınacak depremlerdir, bu tablodan ne tür bir çıkarım yapabiliriz onu düşünelim. Farkettiniz, ard arda gelen 4.5 üzeri depremler bizlere birşeyler anlatmak istiyor olabilirler belki de ? Dün ve 10 mayıs verilerinde bu derece de bir tablo yoktu ortada. Artık durum ciddiyet kazandı diyebiliriz.

HAVA OLAYLARI

HAARP arkadaşlar, iklimleri değişikliğe uğratabilir, hergünü kar yağışlı geçen bir bölgeyi çöl sıcaklıklarına çevirebilir, tam tersi de olabilir. Bugün ve dünkü kar ve dolu yağışlarını HAARP ile bağdaştırmamızdan hoşnut olmayan önyargılı bazı arkadaşlarımız, "ule bi git ben haziranın ortasında kar yağdığını görmüş bilmem kimin torunuyum oluum" türü bahanelerle gelebilirler pektabi. Ancak takdir edersiniz ki, şahit olduğumuz durum anormal bir düzeyde seyretmekte, bir yerde yağsa peki, iki yerde olsa peki ancak birçok ilde şiddetli dolu yağışları, özellikle bugün neredeyse bütün illerde yağmur yağışı ve iklimlerin sapıtması, güneşin açıp hemen ardından kar, yağmur yağması gibi belirtiler aslında bizlere birşeyler haber veriyor olabilirler. Bir mesaj gibi düşünün. Bunca anormallik sizlere birşeylerin cevabını vermek için varlar. Ama ne ? Deprem ve iklim (hatta insanların anlık duygularını, psikolojilerini bile etkileyebilecek düzeyde uçuk bir buluş) HAARP'ın verileri sizce neden bu denli uçuk vaziyette ? Bir konuyu hatırlıyorum geçen ay açılmıştı ve ili hatırlamamakla birlikte HAARP bulutlarının resmini çekip paylaşmıştı forumda. Şu an mayıstayız iyi düşünün.

1 Mayısta Karlıova'da toplu balık ölümleri yaşanmış. Tıpkı Japonya depreminden günler öncesindeki gibi.

http://www.haberler.com/karliova-da-supheli-balik-olumleri-2693638-haberi/

9 Martta bir haber;

Dünyanın dört bir yanında balıkların toplu halde ölü bulunması kafaları karıştırıyor. En sonra Florida, Maryland'da 2 milyon ölü balık kıyıya vurdu.

10 Mayıs haberi;

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida sahillerinde, 20 balina kıyıya vurdu. 13 balinanın öldüğü olayın nedeni araştırılıyor.

Tanıdık geldi mi ?

HAARP BULUTLARI

Gece saat 1 civarı, dün.

HAARP Son durum, artan depremler, toplu balina ölümleri ve nükleer reaktör sızıntısı.

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

arkadaslar havada garip garip şekiller çıkmaya başladı beyaz beyaz bişeyler var

Dün.

[istanbul bahçelievler, Gün batımı]

Gece dün 3.47 de çekilmiş.

NÜKLEER REAKTÖR

Oyun kartına bakar mısınız ? Tanıdık gelmiştir.

Meali, nükleer felaket.

Aldığım bir duyumda bu konuları yakınen takip eden bir arkadaş şunları söyledi.

"Japonya'daki fukuşima 3 nolu reaktörde hükümet neler olduğunu saklıyor, birşeyler olduğu kesin.
    Gelelim japonya depreminin içyüzüne. Amerika nükleer santrale sahip ülkelerde şu an depremler yaratmakta, dünden beri filipinliler, nevada, ispanya ve endonezya da 4 ve üzeri depremler olmakta. Bu küçük depremlerle hedef şaşırtmak istiyorlar, güya depremler suni değilde doğal yollarla meydana geliyor şzlenimi uyandırılmak isteniyor. HAARPın resmi sitesindeki veriler tavan yaptı ve Amerika'nın yeni hedefi iran olabilir."

BAŞLIK GÜNCELLENECEKTİR.

• sismolojide hiç bi anamoli yok onu karştırmayın nisan 2010 dada 6.3 sallanmıştır ispanya kayıtlarda var olacak tek mantılı şey biyoloji deneyleri olabilir burda o mantıklı sadece sismik aktividede bi anamoli yok varmış gibi insanları yanıltmayın.!

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/eqstats.php

anamoli arıyosan al 2007 daha anamoli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2011; 21:00:54 >
  • Iklimler korku filmine döndü. Takipteyim..
  • Sana Allah'tan şifa diliyorum..
  • iran nükleer santral açmış irana birşeyler yapacaklar herhal
  • Japonya depremi öncesi değerler nasıldı.Madem bu kadar etkili bir alet var neden mi bunu resmi sitesinden açıklasınlar.
    ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Depremler ve Olası Depremler
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkcası ilk öncelerinde bu haarp olayına şüpheli birazda alaycı yaklaşmıştım ama artık gerçekden kıllanmaya başladım çünkü mayısın 12sindeyiz ve izmirde hayatım boyunca bu ayda böyle hava görmedim geçen sene bu günlerde kısakollularla ve sortlarla gezerken şimdilerle deri ceketle dısarı cıkıyorum subat ayındayız sanki ne oldugunu anlayamadım
  • Yillardir illuminati ve haarp var ve kime ne olmus? Millete korku pompalamaktan baska bir sey yapmiyorsun zaten nickin de avatarinda kafa karistirici. Bence neo con yada mossad ajani olma ihtimalin var.
  • gün forumu bıraktığım gündür, faşist liselilerin badem bıyıklıların yanına bir de bu paranoyak gençlik eklendi

iyi akşamlar.
  • takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavis

gün forumu bıraktığım gündür, faşist liselilerin badem bıyıklıların yanına bir de bu paranoyak gençlik eklendi

iyi akşamlar.

daha yeni gelmişsin ne cabuk ?
  • Öleceğiz.
  • Sakata geldik beyler
  • bizim burda kayda değer bişey yok olanlar düşünsün...
  • Yanlız havada gördüğümüz her bulutu ya da meteoloji roketlerin bıraktığı beyaz dumanı Haarp yaptı diyeceksek ohoooo çok işimiz var
  • -Fırtına öncesi sessizlik buu. Daha büyük şeyler olaçak.
    - Her hapishanede senden birtane olmak zorunda mı lan (çat.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yillardir illuminati ve haarp var ve kime ne olmus? Millete korku pompalamaktan baska bir sey yapmiyorsun zaten nickin de avatarinda kafa karistirici. Bence neo con yada mossad ajani olma ihtimalin var.
  • http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=latest&Bx=on
    site gayet açılıyor.bu sitenin haarpın çalışma durumunu falan göstermiyor alakası yok bilmediğiniz konular hakkında bilginiz yoksa boş yere konuşmayın olan şeyi bile inandıramayacaksınız kimseye.HAARP ın çalışma durumu tabi ki hiçbir internet sitesinde falan yayınlanmıyor öyle birşey yok.
    http://maestro.haarp.alaska.edu/haarp/scmag/scmag-processing.html
    buradaki 2. cümlede yazıyor.Bu dünya dışındaki geomanyetik alanları ve manyetizma değişimlerini ölçüyor.Şuanda aktif gibi görünmesinin sebebi de dünya gezegeni dışındaki gezegenlerde bir şekilde patlamalar olması ki bunlar yıllardır oluyor NASA sürekli bu patlamaları yayınlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=latest&Bx=on
    site gayet açılıyor.bu sitenin haarpın çalışma durumunu falan göstermiyor alakası yok bilmediğiniz konular hakkında bilginiz yoksa boş yere konuşmayın olan şeyi bile inandıramayacaksınız kimseye.HAARP ın çalışma durumu tabi ki hiçbir internet sitesinde falan yayınlanmıyor öyle birşey yok.
    http://maestro.haarp.alaska.edu/haarp/scmag/scmag-processing.html
    buradaki 2. cümlede yazıyor.Bu dünya dışındaki geomanyetik alanları ve manyetizma değişimlerini ölçüyor.Şuanda aktif gibi görünmesinin sebebi de dünya gezegeni dışındaki gezegenlerde bir şekilde patlamalar olması ki bunlar yıllardır oluyor NASA sürekli bu patlamaları yayınlıyor.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/ şunu okursan görürsün haarp ın çalışmlarını depremlerin nedenlerini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.