Bildirim
h4pp3 çok acil server kurulumu yardım plss
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Alıntı: LGKeiz
[RELEASE] Complete Server Files, 99% Database,etc [LGGunZ Revolution Release]
I told you guys, I would release when I wanted and felt like it is releasable, now kiss my ass and here you go.
LegacyGamers GunZ Revolution 2007 [3/10/2007] Server files
Credits: G.C of course, Buga, RoA, Daemonrings ( Rick ), Emisand, me, Advil, Thugie, Bryan1, and whoever else I missed.
Features:
Full Quest 100%
Database: 99%.
Working Clan war 95%
Working Clans 100%
Almost all the tables done
All the files from LGGunZ
Locator working..
MPLVL logger,etc
( Only thing not released is shop.xml and zitem.xml )
Server files(FULL): Filebeam - Free Fast File Hosting
işine yarar sanırım? link2 koymadım mega oldugu için... dosyalar LGGunzun dosyaları
Link:http://filebeam.com/f0eedea29f7a0f3448fb2974b80b273f
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Nisan 2007; 23:19:26 >
-
bu clientmi yoksa data bse mi ? -
db sanırsam xD ama ne yapam bunu bulduk fazlasını arama xD ama ingilizcesi varsa arkadasının söle msnini gösterem hepsinin yerini :D tek tek ayıramıycam hangisi işe yarıyor fln diye xD -
Mrs.unpacker vs dds Plug-In map editor lazımmış eger varsa biri şuraya koysun plss sizin için uraşıyoruz -
abi, bak diyebilceğim 2 yer var ama DR Forumlarında Mrs. unpacker var zaten, diğerini bilmiom o da vardı diye hatırlıyorum ama yalanm olmasın... DR Forumunda Tutorials lara bak -
mrs unpacker ı evren abi attı saolsun dier ini arıyoruz bulucaz inş.
ark. hasta birazda onun için agır işliyo vede gzl olmasını istedigi için agır oluyo inş. açar diorum -
söle ona açsın serveri kızdırmasın beni
şaka bi yana açılırsa çok güzel olucak, -
abi tmm da hmn açsa dandik olucak bug çok olucak onu mu istiyosun? -
hayır, hem az buglu hem cabuk olsun onu istiyorum oynuycak P Gunz yok ne yapam
-
yaww benim pcde açem diorumda çok dandik benim pc sadece oynamaya yetiyo
mapları falan internationlaınki gibi yaparsam belki öyle oynarsınız -
ya h4pp3 sen su maminin msni al söle suna nerden bulcagını da yapsın bitsin su iş ***@msn.com maminin adres bu ekle sunuda at dosyaları pls.. su server açılsın oynuyalım artık!
Edit: istemedin sildik adresini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 1 Mayıs 2007; 16:01:16 > -
olm evren abini msn i bende var
hemde evren abi o çocugun yapıcagı bence biraz sakat olur yani ne biliyim sinirlenir server ı bozar öle biri
sen mapleri int deki gibi yap sen aç bence ya oynayalım şu trgunz ı ama ıtemleri deiştir plss bide yeni client yapma yeni pach yap plss yoksa kota çok girer
selo bide msj ı düzelt plss msn adresimi silersen iyi olur hergün 50 kişi ekliyo ndn ekledin diyincede unuttum dio sinir oluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 30 Nisan 2007; 21:33:25 >
-
ya itemlerde cok bol olmasın mesela, bi item için az biraz para kasmak gereksin + LvL Kasma çok zor olmasın ve çok kolayda olması eskisi gibi yani herkes 90 olmasın ama herkes 20- de olmasın
-
ıtemler bol olsun yaw bence yani bol olmasa bile iyi ıtemler olsun lvl kasmada Dr gunzdaki gibi olsun bence -
hani server bekliyom
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X