Şimdi Ara

h264,xvid,x264,rarbg,yify,daa,maxspeed. ama hangisini seçmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rarbg sitesinde bir film seçtim torrent için.

interstellar. 25 tane versiyon çıktı. full hd tv de izlemek için gerekli bana.

ilk 2 sıradaki 1080 p bluray olanlar anladığım kadarıyla satın alınan blu ray ile bire bir aynı. boyutu 25 gb olmasından öyle anladım. bunu geçelim.

altta 25 tane versiyondan ise 1 gb dan 15 gb a kadar değişiyor. bir sürü uzantılı isim var anlamadığım.

h264,xvid,x264,rarbg,yify,daa,maxspee vs gibi.

ama hangisini seçmeli?

h264,xvid,x264,rarbg,yify,daa,maxspeed. ama hangisini seçmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 11 Temmuz 2015; 0:41:51 >

• En fazla gb hangisindeyse o en iyisidir.Eğer netin hızlıysa 45 gblik versiyonları var bdremux.Onları indir.2Gblik olanlar yify yani bluraydan riplenmiş.Görüntü kalitesi baya düşürülmüş ona rağmen kalitesi süper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yify bana yetiyor ya , hem zamandan tasarruf.
  • Yify cidden iyi gibi duruyor ya neden başka siteler yapmıyor böyle çünkü bazı filmler olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv de izliceksen yify indirme.Sona dayıyorum sesi filmden ses gelmiyor,yifyler anca kulaklıkla veya ses sistemi varsa izlenir.
  • 45gb a gerek yok,çok süper bir sistemin yoksa.
    2,5 ila 5gb arası gayet yeterli.
    Laptoptan felan izlemek için 45gb israftır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TLOTR indirdim 77GB Tv'den izlerken gerçekten muhteşem oluyor 156GB olan versiyonu indireceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MKV dosyasına Hardsub ekleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yify laptoplar için ideal gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada hangi TV'de izleyeceğinde önemli sonuçta ekranı kalitesiz bir TV'de kalkıpta 25 GB'lık filmi indirmenin bir anlamı yok, Xvid indirirseniz yeterli olacaktır güzel bir kalite için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ben TLOTR indirdim 77GB Tv'den izlerken gerçekten muhteşem oluyor 156GB olan versiyonu indireceğim

Konuyla alakasız olacak ama, belki bilginiz vardır. LOTR Extended versiyonun Türkçe dublajı yapılmadı di mi hiçbir zaman?
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok hocam fakat bu versiyonlara özel ses dosyaları mevcut sanırım yani kesilen sahnelerin olduğu bölümler altyazılı diğer bölümler türkçe olacak şekilde.
  • nasıl izliyorsunuz yify'yi o düşük sesiyle. gom player kullanmıyorsanız önermem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.