Şimdi Ara

H264 Uzantısını açma ve Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Elimde kameradan aldığım bir dosya var, h264 uzantılı. Bunu oynatacak bir player bulamadım. Çok program indirdim hiçbiri işe yaramadı. Convert programı buldum onunla AVI 'ye çevirdim ama onda da ses yok. Benim için önemli olan kaydın sesi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • H264 bir kodlama şeklidir. Muhtemelen dosyanız mkv olabilir. Genede rename yaparak dosya adını değiştirin pc de. Mesela aaa.h264 ise dosya adı aaa.mkv yapın. Eğer bu dosya oynuyorsa bsplayer yada vlc de ve hala ses gelmiyorsa klite codec pack i yükleyip deneyin. Ses dosyanizı yanlış bilmiyorsam mkvmerge ayırır film dosyanızdan. Genede olmazsa buradan yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hodoras

    H264 bir kodlama şeklidir. Muhtemelen dosyanız mkv olabilir. Genede rename yaparak dosya adını değiştirin pc de. Mesela aaa.h264 ise dosya adı aaa.mkv yapın. Eğer bu dosya oynuyorsa bsplayer yada vlc de ve hala ses gelmiyorsa klite codec pack i yükleyip deneyin. Ses dosyanizı yanlış bilmiyorsam mkvmerge ayırır film dosyanızdan. Genede olmazsa buradan yardımcı olmaya çalışırım.

    Merhaba,

    Öncelikle cevap için teşekkür ederim.

    MKV olarak değiştirdim. VLC player ve BsPlayer açmadı bile. Başka ne yapabilirim ? Mahkemeye kanıt olarak sunacağım benim için çok önemli.

    Düzeltme: BSPlayer 'da görüntüyü açtı ama yine ses yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chasteeer -- 13 Ocak 2017; 8:56:15 >
  • Gerekli codecleri yüklediniz mi? Bir kaç soru soracağım. Dosya nasıl bir cihazdan çıktı. Telefon , hi8 camera yada security cam vs. Standart cihazlar genelde h264 kodlamiyor yeni değil ise. Size tavsiyem windowsta dos komut istemi ile dosya uzantısını değiştirip deneme yapın a.mov a.avi v.b. bilinen video uzantıları ile. Birde madem bsplayer çalıştırdı. Çalışırken özelliklerde ses dosyası izi varmı görebilirsiniz. Varsa sorun codec yoksa orjinal kayıtta yok anlamı çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hodoras

    Gerekli codecleri yüklediniz mi? Bir kaç soru soracağım. Dosya nasıl bir cihazdan çıktı. Telefon , hi8 camera yada security cam vs. Standart cihazlar genelde h264 kodlamiyor yeni değil ise. Size tavsiyem windowsta dos komut istemi ile dosya uzantısını değiştirip deneme yapın a.mov a.avi v.b. bilinen video uzantıları ile. Birde madem bsplayer çalıştırdı. Çalışırken özelliklerde ses dosyası izi varmı görebilirsiniz. Varsa sorun codec yoksa orjinal kayıtta yok anlamı çıkıyor.

    Evet codecleri de yüklemiştim. Dosya kamera kayıt cihazından çıktı.

    Kaydı aşağıdaki linke ekledim. Sizde bakarsanız çok sevinirim.

    http://s3.dosya.tc/server10/t996hr/1_01_R_160517174000.rar.html




  • Denerim yol bulursam bildiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.