Şimdi Ara

C# Ses Çalma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben C# ile ses çalma kodu arıyordum. internette bir çok kod buldum fakat localde çalan ses serverda çalışmıyor. örnegin;

bildirim sipariş sesi verdirmek istiyorum bunun için ise aşağıdaki kodu kullandım.

SoundPlayer player = new SoundPlayer();
    string path = "mp3 adı";
    player.SoundLocation = path;
    player.Play();

bu kod localhostta düzgün çalışıyor. servera atınca ses gelmiyor neden aceba ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeBDizayner -- 26 Mart 2017; 0:33:25 >

• serverden bilgisayarindaki dosyaya ulasamadigin icin olmasin?
    ftp ile baglan dosyayi at bir klasore ve o klasoru path olarak yaz.

eger localden denerken de calsin diyorsan su degerden kontrol et, true ise local path'ten false ise server path'ten calsin.
    HttpContext.Current.Request.IsLocal
  • hocam dediğiniz gibi de yaptım ama maalesef ses gelmiyor.. ses dosyasını görmese eğer belirtilen yol gecerli değildir uyarısı verir. o sorunu hallettima ama sayfaya site üzerinden erişmeye calıstıgımda hata vermıyor aynı zamanda ses de gelmiyor.

benim amacım arkaplanda ses çalmak. bunun cok yöntemi var ve yaptım. calısıyordu site üzerinden fakat bu sefer de mobil ve tabletlerde uyumsuzluk meydana geliyor. sesi otomatik başlatmıyor. hangi video ve mp3 playerı eklediysem hepsinde de otomatik çalma özelliği kapatmışlar. ör: youtube vimeo dailymotion gibi..

kısacası siteye girdiğimde arkaplanda otomatik kendiliğinden calacak ses kodu veya player lazım.video tarzı da olur yeterki aynı zamanda mobil ve tabletlerde çalışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 7 ses kalitesi sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.