Şimdi Ara

H1Z1 FPS Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda açılan başlıkları okudum ancak epey eski tarihli oldukları için kendi konumu açma gereği duydum. Benim sorunum şu ki H1Z1 e ilk başladığımda fps vs gayet iyiydi. Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmamış olmama rağmen son bir iki gündür şehirlerde fps 7-8 e kadar düşüyor ve oyun oynanmayacak hale geliyor. Ayarları düşürüp deneyeyim dedim ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettiğimde 64 dosyanın yeniden indirileceği ile ilgili resimdeki hatayı alıyorum yükleme tamamlanıyor oyunu açtığım zaman düzelme olmadığı gibi kapatıp tekrar doğruladığımda yine aynı hatayı alıyorum. Oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurdum ancak sorun devam ediyor. Aynı sorunla karşılaşan ya da bu konuda bilgili olup yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Herkese iyi forumlar..

Sistem Özelliklerim de şu şekilde :
    Anakart : Gigabyte FXA990-D3
    İşlemci : AMD FX 6100 x6
    Ekran Kartı : XFX Radeon HD6870
    RAM : Kingston HyperX 4GB 1600mhz ddr3 cl9 (iki adet yani toplamda 8gb ram)
    İşletim Sistemi : Windows 10 Pro 64 Bit

H1Z1 FPS Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysh -- 3 Nisan 2016; 16:31:34 >

• Hocam aynı sorunu yaşıyordum windows güç ayarların en iyi performans bios oc ve ram mhz artırdım driver yükledim şuan sabit fps var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum şu an çalışıyorum o yüzden deneyemiyorum ama eve geçtiğimde ilk iş deneyeceğim. Sonrasını buraya yazarım.
  • Bios güncelledim Ram Mhz max yani 1600 e çıkardım ancak hala değişiklik yok. Fakat server değiştirdiğim zaman fps biraz da olsa normale döndü şehirde polis merkezinde aynı ayarlarla bir serverda 10-15 arası fps varken diğerinde 28-30 arası fps var. Tamamen oyunla alakalı sıkıntılardan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Diablo III, LoL, WoW, CsGo gibi oyunlarda 100 ün üzerinde fps'le oynuyorum ama h1z1 cort :) Geliştirmeleri lazım hemde çook
  • 4 arkadaş aynı sorunu yaşıyoruz.Eskiden böyle birşey yoktu.1 hafta önce tekrar oyuna döndüm bu sorunla karşılaştım.Şehirlerde resmen yarı yarıya düşüyo fps.Bugün güncelleme geldi belki düzeltmişlerdir
  • Serverdan servera değişen bir durum ben bu sıra fazla giremiyorum oyuna o yüzden son durumlar hakkında bilgim yok ancak ilerleyen saatlerde girebilirsem oyuna bakarım tekrardan.
  • Oo yalnız değilmişim umarım çözülür iyice sıktı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    6 yıl önce açıldı
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.