Bildirim
H115i Bakır İzi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz ki anlamadım. En fazla bir tinerle silinir bırakılır bakır çok hassastır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limonla temizlediğin için öyle olmuş
Sıkıntı olmaz -
Dediğim gibi ilk sildiğimde bir sıkıntı olmadı fakat sonraki gün baktığımda bu tarz bir şey oldu oysa ki nemli bezle iyice üstünden geçmiştim arındırmaya çalıştım ama olmamış maalesef
Umarım hocam :)
2000 ya da daha büyük zımpara kağıdı ile zımparalayın. Hem parlatır hem de küçük pürüzleri yok eder.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakır parlatıcı kimyasallar var, onlara da bakılabilir. Çok takıntı yaptıysan yani.
Zımpara yapacaksan da yüzeyi ıslatarak yap. -
Daha ellemeyi düşünmüyorum dediğim gibi tek korkum çalışmasında sıkıntı olması zımpara yaparsam bakırı inceltmiş olmaz mıyım ?
nalburdan en incesinden su zimparasi al. su dokerek yavas yavas zimparala.
En ince zımparayla ufak bir yüzey parlatması olacak. İncelme falan olmaz yani.
Ben zımparalamazdım ama. Olur da garantilik bir durum olursa, garanti der ki "siz buna müdahale etmişsiniz" garanti kapsamına almaz falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Ekim 2017; 12:47:48 > -
Valla ben de hiç bu tarz bişeye kalkışmak istemiyorum açıkçası ama destekleriniz için çık teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X