Şimdi Ara

H110 chipset olayı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün gezinirken fark ettim. LGA 1151 chipseti kullanan H110 diye bir anakart serisi de var ve DDR3 veya DDR4 modelleri var. Fiyatları da 170 chipsetlerin yarısı kadar.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h110m-pro-vd-intel-h110-soket-1151-ddr4-2133mhz-vgadvi-anakart.html

170 anakartlar ile aynı işi yapıyor görünüyor. Kaçırdığım şey nedir?

• BMW ile Tofaş gibi olmuş, sonuçta ikisi de gidiyor.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hayır, 170 serisinin ucuz modelleri ile aynı şeyleri destekliyorlar. Özelliklere bakınca fark göremiyorum neredeyse ama fiyatı yarısı. Bir de 170 serileri DDR3 desteklemiyor ama 110 serisinin DDR3 destekleyen modelleri var.
  • http://www.gamersnexus.net/guides/2099-intel-chipset-comparison-z170-h170-h110

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Güzel oldu bu site, teşekkürler.

H110 chipset olayı nedir?
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Bu tabloyu yorumlar mısın? H110'da No dediği özellikler nedir mesela. Kritik midirler, ne gibi önemleri vardır? Bende h110 bi kart almayı düşünüyorum. f/p olarak önerildi bana.
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Kısaca durum şu. H110 ile yeni sistem kurarsın ama cpu, ram overclock yok. Genişleme yuvaları sayıları az veya slotlarin bant genişlikleri dar. Tutup 980, harici ses kartları vs takacaksan bu kartı alma yani. Düşük özellikli donanımlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Bu tabloyu yorumlar mısın? H110'da No dediği özellikler nedir mesela. Kritik midirler, ne gibi önemleri vardır? Bende h110 bi kart almayı düşünüyorum. f/p olarak önerildi bana.

K serisi olmayan bir işlemci alacaksan, H yada B anakartları tercih etmelisin çünkü bu iki modelde OC seçenekleri kapalı. Yine OC yapmayı hiç düşünmüyorsan, işlemciyi K serisinden almayıp anakartı da H yada B alarak geriye kalan parayı ekran kartına gömersin.

Anakartlar arasında performans değil, özellik farkı vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.