Şimdi Ara

h100 ile kullanabileceğim kasa ( 600t alındı kurulum ile ilgili resimler eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslında cosmos 1000 hoşuma gidiyor ama h100 ile kullanabilirmiyim. bilemedim.

birde baya eski bir kasa.

tavisyede buluanan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan.. -- 11 Ağustos 2012; 16:07:57 >

• Corsair 600t
    Corsair c70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mid tower ve üstü hemen hemen her kasanın su soğutması var....
    benim gönlüm haf x lerde
  • Corsair 600t

ilgimi çekti.
  • Aslında Corsair 400R çok iyi ve ucuz bir kasa . Üst kısmıda h100 için biçilmiş kaftan .
  • kesinlikle carbide 500r ben aldım h100 ile, üstte radyatörü için özel bölme var 240mmlik radyator cuk oturuyor 300 küsür tl de fiyatı var
  • Bütçe sıkıntı değil ise 600T White tavsiye ederim, evladiyelik bir kasa her bakımdan kullanıcıyı tatmin eder. MidTower segmentinde FullTower kasalardan daha kullanışlı bir kasa bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsair 600T gayet güzel ve ileriye dönük bir kasa

Farklı olarak C.Master Haf-X'i de öneririm
  • Vatanın indirimi var. Internette. Hafta sonunda mağazada olur. Normalde 450 civarı idi. 360 felan olur 600t.

• vatanda o kasa yok hocam ne yazık ki

400r vardı 225 tlden o bile yok şu an

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-692a-kkn5-bw-rc-690-ii-advanced-midt-atx-siyah-&-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=61635

bu yeni geldi usb3.0 falan da var yanılmıyorsam

http://www.overclock.net/t/1146290/corsair-h100-in-a-cm690ii-advanced

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 10 Ağustos 2012; 2:29:50 >

• Genelde topkapida oluyor. Şansımı deniyecegim artik. Olmadı eksende 440 tl

• Anladım topkapıda bulabilirsiniz umarım ve net fiyatı üzerinden alabilirsiniz.

üstteki mesaja yazmıştım ama buraya da ekleyeyim malum telefondan giriyorsunuz takibi zor olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-692a-kkn5-bw-rc-690-ii-advanced-midt-atx-siyah-&-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=61635

bu yeni geldi usb3.0 falan da var yanılmıyorsam

http://www.overclock.net/t/1146290/corsair-h100-in-a-cm690ii-advanced

• 600t gayet iyi bir secim olur mid tower olmasina bakmayin cok iyi bir kasadir cok kullanislidir full tower istiyorsaniz haf x cok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 10 Ağustos 2012; 2:59:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçelerine göre sıralarsak 600T sonra C700 - 500R sonra 400R
  • 600t nin siyah olanında yan panel için pleksi var mı?
  • para sıkıntısı yoksa 800D
  • 600T de H100 sıkıntı olabilir. Radyatörün üzerine gelecek fanlar ile, anakart çakışabilir, ram slotlarına gelebilir h100. Onu iyice bir araştırın isterseniz.

Bence en iyi seçim corsair c70 ve corsair 550d.
  • Thermaltake speedo advance kasada sikinti cikarirmi bu h100?

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

600T de H100 sıkıntı olabilir. Radyatörün üzerine gelecek fanlar ile, anakart çakışabilir, ram slotlarına gelebilir h100. Onu iyice bir araştırın isterseniz.

Bence en iyi seçim corsair c70 ve corsair 550d.

mesajından önce 600t yi aldım.

ama dediğin gibi fanlar sığmadı. zaten benim ramlerde soğutucuda mevcut üst üste geldiler. bende fanları kasanın üstüne taktım. üst kapak tam oturmuyor ama fazla çirkinde durmuyor.

h100 ile kullanabileceğim kasa ( 600t alındı kurulum ile ilgili resimler eklendi )

sistemi luruyorum. bir kaç seyde takıldım.

elimde zalmanın fan kontrolcüsü var. h100 ün fanlarını h100 e mi bağlasam fan kontrolcüyemi?

birde h100 ü cpu fan çıkışına bağlıyorum. ayrıca güç bağlantısı yapmama gerek var mı? resimde göründüğü gibi cpu fanı yanında birde güç bağlantısı var.

• molex pompa için zorunlu zaten, pin kablosu fanlar için fanları ben fan kontrolcüme takmışım hızlarını kendim ayarlarım diye daha pratik..

hocam radyatör üste fanlar alta niye takmadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 11 Ağustos 2012; 16:16:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.