Şimdi Ara

H.Ziya Uşaklıgil ve H.Edip Adıvar kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H.Ziya Uşaklıgil ve H.Edip Adıvar'ın kitaplarından en iyilerini söyler misiniz ? İki yazardan da en iyi kitap hangisi merak ediyorum

• Halit Ziya: Mai ve Siyah, Aşk-ı Memnu
    Halide Edip: Sinekli Bakkal, Türkün Ateşle İmtihanı.
  • Halit Ziya Uşaklıgil : Aşk-ı Memnu Bir Ölünün Defteri Sefine Kırk yıl gibi kitapları süperdir

Halide Edip Adıvar : Ateşten Gömlek Kalp Ağrısı Sinekli Bakkal gibi kitapları çok iyidir

Not:BENİM TAVSİYEM HALİDE EDİP KİTAPLARI DAHA UCUZDUR FAKAT SÜRÜKLEYİCİ VE DAHA Bİ KALIN KİTAPLAR İSTERSEN HALİT ZİYA AŞK-I MEMNU OKUMANI TAVSİYEMDİR
  • Takip.
  • Mai ve Siyah'ta doğu-batı ayrımı ortaya konulmuştur.Mai batıyı siyah doğuyu temsil etmektedir.Yazarın bana göre en başarılı romanıdır.Aynı başarıyı Aşk-ı Memnu'da göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6055013EF -- 5 Ağustos 2012; 11:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Halit Ziya: Mai ve Siyah, Aşk-ı Memnu

Hocam Aşk-ı Memnu yu tavsiye eder misiniz sürükleyici mi ? Ve diziyi izlediniz mi bilmiyorum ama diziyle bağlantılı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Hocam Aşk-ı Memnu yu tavsiye eder misiniz sürükleyici mi ? Ve diziyi izlediniz mi bilmiyorum ama diziyle bağlantılı mı

Üniversitedeyken diğer sınıfa okutmuşlardı ve trajik aşkın gölgesinde dönemin siyasi ve sosyal olaylarına değinen bir eser olduğundan arkadaş sohbetlerinde bahsedilmişti. Dizisini izlemedim ama etrafımızdaki bayanlardan ötürü izlemiş kadar olduk ki bir ara çarşıda pazarda Bihter'in çorabına kadar dizide ne giyip kullandıysa satılıyordu. Halid Ziya bizim edebiyatın güçlü yazarlarından olmakla birlikte uzuuun betimlemelere ve bazen konuyla alakasız betimlemelere başvurur, bunu da söyleyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Üniversitedeyken diğer sınıfa okutmuşlardı ve trajik aşkın gölgesinde dönemin siyasi ve sosyal olaylarına değinen bir eser olduğundan arkadaş sohbetlerinde bahsedilmişti. Dizisini izlemedim ama etrafımızdaki bayanlardan ötürü izlemiş kadar olduk ki bir ara çarşıda pazarda Bihter'in çorabına kadar dizide ne giyip kullandıysa satılıyordu. Halid Ziya bizim edebiyatın güçlü yazarlarından olmakla birlikte uzuuun betimlemelere ve bazen konuyla alakasız betimlemelere başvurur, bunu da söyleyim.

peki hocam, teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.