Şimdi Ara

Hâlâ n11'den alışveriş yapıyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha demin yaptım hatta... N11 benim en çok alışveriş yaptığım sitedir. sebebine gelecek olursam eğer, bısıkletım ıcın herseyı oradan alıyorum. ucuz, hızlı ve kaliteli oluyorlar genelde. 10 kasımda ortaya cıkan cırkın goruntu benım moralımı bozdu ama sıte yuzunden orada kı para kazanmaya calısan satıcıların ne suçu var ? eğer bana n11 den cok daha ıyı bır sıte onerırsenız oraya dogru yonelmeye calısırım. ( HB ve GG hariç ) iyi günler diliyorum.

lutfen tatlı dılle belırtın yorumlarınızı...

Hâlâ n11'den alışveriş yapıyorum .

• Bak dalgana sen boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir hocanı da ziyaret et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Kadir hocanı da ziyaret et.
    Boş yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOD ADI Lucian

Boş yorum.

Alıntıları Göster
    boş olan sensin
  • Black Friday olayında biz Müslümanlar tepki verirken entel entel ötüyolardı, yok cahilmişiz, yok ne alakası varmış.

Şimdi kıçı kırık bi mesaj hemde apaçık 10 kasımla alakasız olduğu ortadayken yalandan deli oluyorlar. Dikkate bile almıyo zaten kimse bunların lafını.

İlk ihtiyaçlarında merak etme senden önce alırlar. Yeterki 1 lira daha ucuz olsun n11 de.
  • ben eskisinden daha çok alışveriş yapıyorum inadına.
    çünkü haksızlığa uğradılar. malum cahil kesim sorgulamadan, anlamadan saldırdılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    benim o vatan haini, şerefsiz ile işim olmaz. tamamiyle boş yorum atmışsın. ama 1000 lıralık malın 500 e ındıgını gorunce alacak olan gene ılk sızlersınız. o yuzden sızde işinize bakın.
  • Gerçekten o bildirimi Atatürk'e saygısızlık için gönderdiğinde inanıyor musunuz? Hangi marka böyle bir şeye cesaret eder? Ucuz ise devam et.

• bizene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.